Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Roche: Έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Greece Race for the Cure®

4/10/2023 12:36:25 πμ
Η συμμετοχή της αποτελεί θεσμό για την εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, ως OneRoche, συνεπείς όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, συμμετείχαν στον 15o αγώνα Greece Race for the Cure® ως διακεκριμένοι χορηγοί, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας. 


Ο αγώνας, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «'Αλμα Ζωής», πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας. Στη μεγαλύτερη αυτή αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό, έδωσαν δυναμικά το «παρών» 160 συνολικά εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις τους με survivors, οικογένειες και φίλους για να μεταδώσουν δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas, Ezat Azem δήλωσε: «Η συμμετοχή της Roche σε αυτήν τη διοργάνωση αποτελεί θεσμό για την εταιρεία. Η συμμετοχή των εργαζόμενων της Roche κάθε χρόνο αντικατοπτρίζει τον πυρήνα των αξιών της Roche και τη δέσμευσή μας για την υποστήριξη των συλλόγων ασθενών και την προαγωγή της υγείας. Κάθε βήμα που κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα είναι ένα βήμα προς την ελπίδα, τη θεραπεία και την αλληλεγγύη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος