Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Π.Φ.Σ.: «Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

25/1/2012
Ανακοίνωση για την έκβαση της ψηφοφορίας στη Βουλή για το ωράριο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), με αφορμή τη μη ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων:


"Αθήνα, 25/1/2012

Συνάδελφοι

Γνωρίζετε ότι επί πολλές μέρες τώρα δίνουμε τη μάχη για να μην περάσουν τα σχέδια που ξεχαρβαλώνουν το ωράριο, διαλύουν τις εφημερίες, εξυπηρετούν μια χούφτα αντί-συναδέλφους και δημιουργούν προϋποθέσεις για φαρμακεία δύο ταχυτήτων.

Ενημερώσαμε όλους τους βουλευτές με την αποφασιστική συμβολή των τοπικών συλλόγων και πολλών συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα.

Το θετικό αποτέλεσμα είναι καθαρό.

Την προηγούμενη Τετάρτη η αιφνιδιαστική τροπολογία δεν πέρασε από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή (με τη βοήθεια ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και χθες δώσαμε τη μάχη στην ολομέλεια της Βουλής. Μας στήριξαν όλα τα κόμματα και 39 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όταν ξεπερνάμε μίζερες νοοτροπίες και δίνουμε τον αγώνα μας συντονισμένοι πανελλαδικά, με ενότητα και αποφασιστικότητα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που ενεργοποιήθηκαν, όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν από όλη τη χώρα.

Έχουμε Δύναμη – Ενωμένοι συνεχίζουμε”.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κοινωνικοί και λειτουργικοί οι παράγοντες έξαρσης του φαινομένου
100% αποτελεσματικότητα σε όλα τα στελέχη σε μυκητιασικές κολπίτιδες με υποτροπιάζουσα μορφή, σύμφωνα με μελέτη






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ανυπόστατες οι ανακοινώσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ
Για πολλοστή φορά η Ομοσπονδία στρέφεται εναντίον των φαρμακοποιών, υποστηρίζει ο Σύλλογος
Νέο concept για το κοινοτικό φαρμακείο
Από ελβετικό δίκτυο παρόχων υγείας
Οι φαρμακοβιομηχανίες θα πουλούν απευθείας στους ασθενείς
Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση