Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών της επόμενης δεκαετίας

3/7/2024 8:09:12 μμ
Εισήγηση του Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το ΔΣ της ΟΣΦΕ ανέπτυξε κείμενο - εισήγηση με τίτλο «Οι ΣΥ.ΦΑ. της επόμενης δεκαετίας», στο οποίο περιγράφεται πώς οι φαρμακοποιοί επιθυμούν να είναι οι Συνεταιρισμοί στους οποίους ανήκουν, ώστε να καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες τους τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως πρόσωπα.

Το κείμενο αναδεικνύει την ανάγκη μετασχηματισμού των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών αλλά και την κατεύθυνση που αυτός ο μετασχηματισμός θα πρέπει να λάβει, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο που συνοδευόταν και από τη «Δήλωση Ταυτότητας των ΣΥ.ΦΑ.» εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους αντιπροσώπους των ΣΥ.ΦΑ. κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΟΣΦΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά τη μείωση της τιμής τους






Σχετικά άρθρα

Tikun Olam Ελλάδος: Νέα μείωση τιμών σε όλα τα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης
Η απόφαση αναμένεται να ωφελήσει περίπου 30 χιλιάδες ασθενείς
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ & Reckitt: Επιστημονική εκδήλωση για τον μυοσκελετικό πόνο
Επίκεντρο η σύγχρονη προσέγγιση και οι πρακτικές λύσεις αντιμετώπισης στο φαρμακείο
Haleon: Platinum Χορηγός στους αγώνες Dental Run 2026
Μαζί με τα brands Sensodyne, Parodontax και Corega
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Σπουδαστές του ΣΑΕΚ Πειραιά γνώρισαν από κοντά τον κόσμο του φαρμακείου
Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού