Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών της επόμενης δεκαετίας

3/7/2024 8:09:12 μμ
Εισήγηση του Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το ΔΣ της ΟΣΦΕ ανέπτυξε κείμενο - εισήγηση με τίτλο «Οι ΣΥ.ΦΑ. της επόμενης δεκαετίας», στο οποίο περιγράφεται πώς οι φαρμακοποιοί επιθυμούν να είναι οι Συνεταιρισμοί στους οποίους ανήκουν, ώστε να καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες τους τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως πρόσωπα.

Το κείμενο αναδεικνύει την ανάγκη μετασχηματισμού των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών αλλά και την κατεύθυνση που αυτός ο μετασχηματισμός θα πρέπει να λάβει, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο που συνοδευόταν και από τη «Δήλωση Ταυτότητας των ΣΥ.ΦΑ.» εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους αντιπροσώπους των ΣΥ.ΦΑ. κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΟΣΦΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά τη μείωση της τιμής τους
Υιοθετώντας το ψήφισμα «Cooperatives with a Common Vision for Partnership»






Σχετικά άρθρα

URSAPHARM: Ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα
Εστιάζοντας στη ξηροφθαλμία
Bayer: Ο Τομέας Φαρμάκων πέτυχε ρεκόρ αποτελεσμάτων το 2025
Με πέντε νέες εγκρίσεις και έξι θετικές εκβάσεις μελετών φάσης III
Uni-Pharma: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Tonosan Men’s LBD Boost
Πατενταρισμένη σύνθεση για την υποστήριξη της ανδρικής ευεξίας