Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη: Ανακοίνωσε οργανωτικές αλλαγές

23/5/2023 1:06:28 πμ
Με στόχο να καταστεί ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε οργανωτικές αλλαγές προχώρησε η εταιρεία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τις σημερινές αποφάσεις του του ΔΣ της. 
  • Ο Γιάννης Μπούρας, σήμερα Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα οριστεί την 12/06/2023 ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διοίκηση του Ομίλου, καθώς και τη στρατηγική του, που περιλαμβάνει τη διοίκηση των θυγατρικών, τη Διεύθυνση Marketing, την Οικονομική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθώς και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, αναφερόμενος στον Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας. Ο Γ. Μπούρας κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου κατά τα τελευταία τρία έτη.
  • Ο Κώστας Ροζακέας αναλαμβάνει καθήκοντα Group Strategic Advisor από την 12/06/2023, αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, Κυριάκο Σαράντη. Ο Κ. Ροζακέας είναι μέλος του Ομίλου από το 1995 και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής και προόδου του Ομίλου ως Οικονομικός Διευθυντής. Από τη νέα του θέση θα συνδράμει στη στρατηγική καθοδήγηση του Ομίλου και θα υποστηρίξει την ομαλή μετάβαση στον διάδοχο της θέσης του.
  • Ο Χρήστος Βάρσος αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) του Ομίλου από την 12/06/2023, αντικαθιστώντας τον Κώστα Ροζακέα. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο Χ. Βάρσος θα είναι υπεύθυνος για τις Οικονομικές Υπηρεσίες, το Νομικό τμήμα, το τμήμα Πληροφορικής, το GDPR, και το τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αναφέρει ότι οι οργανωτικές αλλαγές έχουν σκοπό να υποστηρίξουν το όραμα του Ομίλου να καταστεί ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες που δραστηριοποιείται.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου
Πρόκειται για τις ισχυρότερες πωλήσεις στην ιστορία του Ομίλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control