Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη: Ανακοίνωσε οργανωτικές αλλαγές

23/5/2023 1:06:28 πμ
Με στόχο να καταστεί ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε οργανωτικές αλλαγές προχώρησε η εταιρεία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τις σημερινές αποφάσεις του του ΔΣ της. 
  • Ο Γιάννης Μπούρας, σήμερα Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα οριστεί την 12/06/2023 ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διοίκηση του Ομίλου, καθώς και τη στρατηγική του, που περιλαμβάνει τη διοίκηση των θυγατρικών, τη Διεύθυνση Marketing, την Οικονομική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθώς και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, αναφερόμενος στον Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας. Ο Γ. Μπούρας κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου κατά τα τελευταία τρία έτη.
  • Ο Κώστας Ροζακέας αναλαμβάνει καθήκοντα Group Strategic Advisor από την 12/06/2023, αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, Κυριάκο Σαράντη. Ο Κ. Ροζακέας είναι μέλος του Ομίλου από το 1995 και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής και προόδου του Ομίλου ως Οικονομικός Διευθυντής. Από τη νέα του θέση θα συνδράμει στη στρατηγική καθοδήγηση του Ομίλου και θα υποστηρίξει την ομαλή μετάβαση στον διάδοχο της θέσης του.
  • Ο Χρήστος Βάρσος αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) του Ομίλου από την 12/06/2023, αντικαθιστώντας τον Κώστα Ροζακέα. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο Χ. Βάρσος θα είναι υπεύθυνος για τις Οικονομικές Υπηρεσίες, το Νομικό τμήμα, το τμήμα Πληροφορικής, το GDPR, και το τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αναφέρει ότι οι οργανωτικές αλλαγές έχουν σκοπό να υποστηρίξουν το όραμα του Ομίλου να καταστεί ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες που δραστηριοποιείται.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρακτικές συμβουλές από τον ΕΜΑ για την εφαρμογή των νέων ευρωπαϊκών κανονισμών
Ο Κυριάκος Σαράντης εκλέχτηκε πρόεδρος και ο Γιάννης Μπούρας ανέλαβε CEO


Σχετικά άρθρα

1st SFEE Summit
13/6/2024 5:03:50 πμ1st SFEE Summit
Με τη συμμετοχή κορυφαίων experts από τον κλάδο του φαρμάκου
Διπλή διάκριση για τη Sanofi Ελλάδας στα Health and Safety Awards 2024
Τον θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία
Κοινή πορεία για τους Συνεταιρισμούς ΠΡο.Συ.Φ.Λα. και ΣΟ.Φ.ΛΑ. ΣΥΝΠΕ
Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, ανέφερε ο Θάνος Κουτσούκης, πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας
Ιουλία Τσέτη για την προεδρεία του ΣΕΒ
«Όραμά μου ένας ευέλικτος και λειτουργικός Σύνδεσμος μακριά από την αλαζονεία και τον ελιτισμό»