Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δίπλα στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα

24/1/2022 7:22:04 μμ
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα με την ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας του Ιδρύματος, αποσκοπώντας στην ευζωία των παιδιών και στη δημιουργία ενός όμορφου, αρμονικού και ζεστού περιβάλλοντος, ώστε να είναι η καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη και δημιουργική. Το «Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων» αποτελεί το παλαιότερο Ίδρυμα που παραμένει σε λειτουργία μετά την επανασύσταση του ελληνικού κράτους, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, την περίθαλψη, την ανατροφή και την εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας από 6-18 ετών.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, σχολίασε σχετικά: «Κάνοντας πράξη τις αξίες που πρεσβεύουμε, στον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ "ακούμε" την κοινωνία γύρω μας και προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα των συνανθρώπων μας. Συνεργαστήκαμε με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο και διαχρονικό έργο του, προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά που διαμένουν στις δομές του ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Για να έχουν μια πιο όμορφη και ευχάριστη καθημερινότητα, να νιώθουν περισσότερη ζεστασιά και να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα, γιατί το αξίζουν!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν