Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Neutrogena Norwegian Formula με Nordic Berry

28/2/2014 11:01:33 πμ
Ένα σουπερ-φρούτο για μια σουπερ-ενυδάτωση από τη Neutrogena
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η ενυδατική Νορβηγική Φόρμουλα της Neutrogena® συναντά το σουπερ-φρούτο Nordic Berry!

Η νέα σειρά της Neutrogena® με Nordic Berry περιλαμβάνει ενυδατικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης που έχουν στόχο να ενυδατώσουν και να θρέψουν ακόμη και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με βάση τη νορβηγική της κληρονομιά, είναι η πρώτη σειρά φροντίδας του δέρματος που συνδυάζει την ενυδατική εμπειρία της Νορβηγικής Φόρμουλας με το σπάνιο Σκανδιναβικό σουπερ-φρούτο Nordic Berry. Τα νέα προϊόντα ενισχύουν αποδεδειγμένα το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές, αφήνοντάς την απαλή και όμορφη κάθε μέρα!

Nordic Berry: Ένα σπάνιο σουπερ-φρούτο με μοναδικές ιδιότητες!

Το Nordic Berry είναι ένα φρούτο του Βορρά, γνωστό για την ιδιότητά του να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας, που αγγίζουν τους -40°C. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κυρίως βιταμίνη C, και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για ένα σπάνιο μούρο, ενώ επίσης θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο λόγω της περιορισμένης δυνατότητας συγκομιδής του.

Κλινικά αποδεδειγμένη ενυδατική δράση

Η Neutrogena® συνεργάστηκε με δερματολόγους για να αναπτύξει τη Νέα Σειρά Neutrogena® Nordic Berry, που κλινικά αποδεδειγμένα δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας για να θρέψει και να ενυδατώσει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και όμορφη κάθε μέρα.

Με το μοναδικό μείγμα συστατικών της, η Νέα Σειρά Neutrogena® με Νορβηγική Φόρμουλα και Nordic Berry έχει αποδειχθεί ότι:

ü Ενισχύει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές.

ü Βελτιώνει σημαντικά την ξηρότητα, την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μετά από μόνο 2 εβδομάδες, με περαιτέρω βελτιώσεις μετά από 4 εβδομάδες.

Η σειρά Neutrogena® Norwegian Formula®

  • Κρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry

 

Η Kρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης κατά 3 φορές.

Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών της Νορβηγικής φόρμουλας και του Nordic Berry θρέφει καθημερινά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Η σύνθεσή της αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους δερματολόγους και είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απαλό άρωμα και απορροφάται άμεσα.

Π.Λ.Τ: €7,34, 75ml.

  • Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry

 

Το Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας, θρέφοντας τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών της νορβηγικής φόρμουλας και του Nordic Berry ενυδατώνει τα αφυδατωμένα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και όμορφα κάθε μέρα. Η σύνθεσή του αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους. Εφαρμόζεται συχνά για άμεση ανακούφιση και μεγαλύτερη προστασία. Π.Λ.Τ: € 4,48, 4,8g.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού






Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού