Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα πλατφόρμα για την ανάπτυξη των δερμοκαλλυντικών στο φαρμακείο

20/2/2024 1:39:09 πμ
Μέσω του Ldbpartnershop.gr από την L’Oreal Dermatological Beauty
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


To LDB Partner Shop δίνει τη δυνατότητα στον φαρμακοποιό να πραγματοποιήσει εύκολα & γρήγορα όλο το 24ωρο την παραγγελία του. Είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος για τη λήψη παραγγελιών και την αυτόνομη εύρεση πληροφοριών. Είναι μια συμπληρωματική ψηφιακή υπηρεσία, η οποία καλύπτει τις ανάγκες του ελληνικού φαρμακείου και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της κατηγορίας των δερμοκαλλυντικών προϊόντων στο συγκεκριμένο κανάλι αγοράς. 


Στο ldbpartnershop.com ανανεώνεται διαρκώς ο προϊοντικός κατάλογος κάθε μάρκας, ενώ διαρκώς ενημερώνονται οι τιμές και οι εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας (προσφορές, νέα προϊόντα κλπ). Ο χρήστης λαμβάνει ενημερωτικά e-mails σχετικά με τη διαθεσιμότητα των κωδικών. Επιπλέον ο φαρμακοποιός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε παραγγελία, ενώ η παράδοση είναι δωρεάν.


Ο φαρμακοποιός μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα και τις τάσεις της αγοράς, να αποθηκεύει τη λίστα της επιλογής του προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία της παραγγελίας του, ενώ η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Με το LDB Partner Shop η σχέση του φαρμακοποιού με τον υπεύθυνο πωλήσεων ενισχύεται, καθώς ο ρόλος του αναβαθμίζεται σε επιχειρηματικό σύμβουλο με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των δερμοκαλλυντικών προϊόντων στο φαρμακείο αλλά και τη συνολική βιώσιμη ανάπτυξη του φαρμακείου του πελάτη του.


«Στη L'Oreal Dermatological Beauty (LDB), στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους φαρμακοποιούς μέσα από καινοτόμες προτάσεις και με πολύτιμο σύμμαχο μας τις απεριόριστες δυνατότητες που μας δίνει το digital περιβάλλον. Το L'Oreal Dermatological Beauty Partner Shop είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που έρχεται για να υποστηρίξει και να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα του φαρμακοποιού καθώς πλέον μπορεί να πραγματοποιεί εύκολα & γρήγορα όλο το 24ωρο τις παραγγελίες του. Παράλληλα, ενισχύεται η σχέση με τον υπεύθυνο πωλήσεων της περιοχής του και γίνεται ακόμα πιο ουσιώδης, μέσα από τη συνεχή επιχειρηματική υποστήριξη», δήλωσε ο Kώστας Κορρές, Εμπορικός Διευθυντής L’Oreal Dermatological Beauty.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η επικέντρωση στις ανάγκες των ασθενών


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου