Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

METAPHARMA: Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον της υγείας

22/2/2022 12:21:47 πμ
Το 13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management θα διεξαχθεί στις 27-29 Απριλίου 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά από δύο χρόνια πρωτόγνωρων προκλήσεων, αλλά και αλλεπάλληλων εξελίξεων στο χώρο της Υγείας, τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς θα συγκεντρωθούν και πάλι στον κορυφαίο εκπαιδευτικό θεσμό του κλάδου για να σχεδιάσουν μαζί με όλους τους θεσμικούς φορείς την «επόμενη ημέρα» μετά την πανδημία.

Το 13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με τίτλο «METAPHARMA: Μαζί διαμορφώνουμε το Μέλλον της Υγείας» θα διεξαχθεί στις 27-29 Απριλίου 2022 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, υπό την προεδρεία των Γιώργου Τουσίμη, γενικού διευθυντή της Amgen για την Ελλάδα και την Κύπρο και αντιπρόεδρο του PIF και Δημήτρη Μωραΐτη, γενικού διευθυντή της ΒΙΑΝ Α.Ε., του Ομίλου Γιαννακόπουλου και πρόεδρο του ΕΦΕΧ. 

Την ολοκλήρωση του επιστημονικού προγράμματος θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ., του καταξιωμένου θεσμού επιβράβευσης των πιο δημιουργικών και καινοτόμων προγραμμάτων επικοινωνίας φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων αυτο-φροντίδας, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, αλλά και της κοινωνικής συνεισφοράς του φαρμακευτικού κλάδου. Δικαίωμα συμμετοχής στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες που υλοποιήσαν προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας και marketing κατά την περίοδο 1 Ιουλίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2021, ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals