Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Merck: Υποστήριξη της δράσης «Curious Minds, Creative Professionals»

1/3/2022 7:31:25 μμ
Για την εκπαίδευση και ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της δράσης «Curious Minds, Creative Professionals», εργαζόμενοι της Merck Ελλάδος ενημερώνουν μαθητές και μαθήτριες ανά τη χώρα για τους κλάδους κυρίως των θετικών επιστημών, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν την καθοριστική σημασία της Περιέργειας, της Δημιουργικότητας, της Κριτικής Ικανότητας και της Επίλυσης Προβλημάτων ως δεξιοτήτων για την επαγγελματική εξέλιξη στα θετικά επαγγέλματα. 

Εργαζόμενοι της Merck Ελλάδος αναλαμβάνουν το ρόλο του μέντορα, συζητώντας μέσω live ομαδικών συνεδριών και ασύγχρονων ερωτο-απαντήσεων, με μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη Βιολογία, τη Φαρμακευτική, τη Χημεία, την Ιατρική, τα Μαθηματικά, τη Φυσική κ.ά.
Παράλληλα, εμπνέουν και προτρέπουν τη νέα γενιά να αναπτύξει δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για την ενασχόληση με τις ειδικότητες αυτές, αλλά και για την προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους.

«Στόχος μας είναι να διοχετεύουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε τομείς που μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά», σχολίασε σχετικά η Αλεξάνδρα Κιτσαντά, Communications Associate Manager της Merck. Η συγκεκριμένη δράση αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «The Tipping Point» η οποία επιχειρεί να μειώσει την τυχαιότητα στη λήψη κρίσιμων ακαδημαϊκών και επαγγελματικών αποφάσεων από τους νέους, φέρνοντάς τους σε επαφή με πληθώρα επαγγελματιών, με τους οποίους θα μπορούσαν να μιλήσουν διαφορετικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους