Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Medison Pharma: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της στην ελληνική αγορά

19/7/2023 1:38:25 πμ
Η φαρμακευτική εταιρεία εκτιμά ότι η Ελλάδα διαθέτει πλέον πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, η Medison Pharma έχει ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στην Ευρώπη. Απόφαση της διοίκησης είναι τα κεντρικά γραφεία της Νοτίου Ευρώπης να εδρεύουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο του 2023. Η Medison Pharma στην παρούσα φάση διαθέτει στους ασθενείς στην Ελλάδα θεραπεία για το μεταστατικό μελάνωμα του ραγοειδούς χιτώνα και τη γενικευμένη μυασθένεια Gravis (gMG), ενώ σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθούν νέες συνεργασίες.

Το υποκατάστημα της Νοτίου Ευρώπης είναι πλήρως στελεχωμένο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη από την αγορά του φαρμάκου, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Στις ηγετικές θέσεις διοίκησης της εταιρείας στην Ευρώπη βρίσκονται δύο Έλληνες ο Βίκτωρας Παπαμονιώδης, Chief Commercial Officer και ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης.

Ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης, δήλωσε: «Η παρουσία της Medison Pharma στη χώρα μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας». 

Η Medison Pharma ιδρύθηκε στο Ισραήλ το 1996, διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία στην φαρμακευτική αγορά και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες στο κόσμο και διατηρεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους παγκοσμίως, το 65% των οποίων είναι γυναίκες.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λειτουργεί αποκλειστικά με τεχνητή νοημοσύνη
Οι φαρμακοποιοί ζητούν μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαχείριση της καρδιαγγειακής υγείας






Σχετικά άρθρα

Νέος όμιλος στην ελληνική φαρμακευτική αγορά
Θα δημιουργηθεί μετά την εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Pfizer: Νέα συμφωνία για την απόκτηση φαρμάκου GLP-1
Επενδύει περίπου 2 δισ. δολάρια
ΣΥ.ΦΑ. Θράκης: Ουσιαστικές δράσεις ΕΚΕ
Προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής και στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «'Αγιοι Θεόδωροι»
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Παρουσίαση προϊόντων SVR στα μέλη του
Μετά τη συνεργασία με την εταιρεία Joign Pharma