Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Μάρκετινγκ και Καινοτομία στο επίκεντρο των Best in Pharmacy Awards

31/5/2021 6:22:01 μμ
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής η Σοφία Χατζηαντωνίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα Best in Pharmacy Awards της BOUSSIAS πραγματοποιούνται φέτος για 4η χρονιά και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ και την καινοτομία των προϊόντων Φαρμακείου.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων είναι η Σοφία Χατζηαντωνίου, επίκουρη καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας στο Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και πρόεδρος στην Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας. 

Η Σ. Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Στον 4ο χρόνο της επιτυχημένης πορείας τους, τα Best in Pharmacy Awards εξελίσσονται σε σημαντικό θεσμό του χώρου της φαρμακευτικής αγοράς. Η δύσκολη συγκυρία που έχει δημιουργήσει η πανδημία έχει αλλάξει τις προτεραιότητες σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της υγείας. Τα σημαντικά επιτεύγματα της Φαρμακευτικής διεθνώς μάς δίνουν τη δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να ελπίζουμε σε γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Ο κλάδος των φαρμακοποιών στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες της κοινότητας, αποδεικνύοντας στην πράξη τη θέση του στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή μπορεί να είναι η έρευνα και η καινοτομία που στοχεύουν στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών». Και συνεχίζει επισημαίνοντας, «διοργανώσεις όπως τα Best in Pharmacy Awards δίνουν τη δυνατότητα να επιβραβεύσουμε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα όλων όσοι ασχολούνται με το χώρο του φαρμακείου. Εύχομαι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους». 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: www.bestinpharmacy.gr.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Στόχος η επικέντρωση στις ανάγκες των ασθενών






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events