Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων

29/4/2024 4:06:35 πμ
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής διαδερμικών συστημάτων από τη Lavipharm, που θα διπλασιάσει την υφιστάμενη δυναμική, σύμφωνα με πρόσφατη παρουσίαση του CFO του Ομίλου Βασίλη Μπαλούμη στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 


Επίσης, όπως δημοσιεύει το Industry, ο Β. Μπαλούμης παρουσίασε αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023, τα οποία δείχνουν ισχυρή ανάπτυξη σε όλους τους βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στη διεθνή δραστηριότητα της Lavipharm. 


«Οι εξαγωγές μας, ένας από τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής μας, αυξήθηκαν σχεδόν κατά 78% το 2023, αποτελώντας το 46% του κύκλου εργασιών του Ομίλου. Η σημαντική αυτή άνοδος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πωλήσεις του διαδερμικού συστήματος κλονιδίνης στην Ιταλία που ενσωματώθηκαν από αρχές του έτους, καθώς και στην αυξημένη ζήτηση για το patch φεντανύλης», υπογράμμισε. 


Επίσης αναφέρθηκε στο πλάνο επενδύσεων του Ομίλου και στη στρατηγική απόφαση να αξιοποιηθούν ευκαιρίες όπως οι στοχευμένες εξαγορές προϊόντων που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, με χαμηλότερο ρίσκο και αμεσότερες και υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με την ανάπτυξη νέων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόταση του ΠΦΣ που «πέρασε» από τους εμπλεκόμενους φορείς






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Στήριξε εκδηλώσεις με θέμα: «Το Χαμόγελο ενάντια στοBullying»
Διοργανώθηκαν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Όλοι μαζί μια αγκαλιά!
Για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τη Δράση Αλληλεγγύης του Φ.Σ. Λάρισας
ΕΜΑ: Αποσύρει την άδεια του εμβολίου Covid-19 της AstraZeneca
Μετά από αίτημα της εταιρείας που έβλεπε τη ζήτηση να πέφτει
Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον