Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Κέφι και αγάπη για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

12/6/2014 10:19:15 πμ
Οι Pharmaκλήδες της Pharmathen στηρίζουν το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Για 7η συνεχή χρονιά οι Pharmaκλήδες, η μουσική μπάντα των εργαζομένων στην ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen, διοργάνωσε την καθιερωμένη μουσική βραδιά για την ενίσχυση του έργου της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου, έδωσαν το «παρών» η πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγα κ. Μαρία Τρυφωνίδου, ο πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος, η αντιπρόεδρος της Pharmathen κ. Νέλλη Κάτσου και πλήθους κόσμου, το οποίο διασκέδασε υπό τους ήχους των εθελοντών-εργαζομένων.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κ. Νέλλη Κάτσου δήλωσε: «Η σημερινή πρωτοβουλία υλοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τους εθελοντές - εργαζόμενους της Pharmathen, τους Pharmaκλήδες. Η μουσική αυτή μπάντα δεν αποτελεί για εμάς μόνο ένα μουσικό σχήμα αλλά κυρίως ένα μέσο, που με τον πολιτιστικό του χαρακτήρα και την ψυχαγωγία, συνεισφέρει αφιλοκερδώς όπου και όταν υπάρχει ανάγκη. Η Pharmathen, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας έμπρακτα τον εθελοντισμό και τις πρωτοβουλίες των εργαζομένων της σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας, συμβάλλει και μέσω του τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στη δημιουργία ενός κόσμου που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Κι? αυτό για εμάς, είναι σκοπός δραστηριοποίησης».


Η κ. Μαρία Τρυφωνίδου ανέφερε στη σύντομη ομιλία της: «Η Pharmathen και οι Pharmaκλήδες αποτελούν για όλους εμάς στη Φλόγα πολύτιμους αρωγούς στο έργο μας. Οι δράσεις, που υλοποιούνται με κέφι και αγάπη, πιστεύω πως είναι αυτές που αφήνουν το μεγαλύτερο αποτύπωμα. Η αποψινή βραδιά –όπως και όλες οι εκδηλώσεις που έχουν στηρίξει οι Pharmaκλήδες– δεν θα είχε τέτοια επιτυχία, εάν τα μέλη της μουσικής μπάντας δεν ανταποκρίνονταν από καρδιάς σε αυτό το έργο εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Ένα μεγάλο, ειλικρινές «Ευχαριστώ!» στους ίδιους και πολύ περισσότερο στη Διοίκηση της Pharmathen, η οποία στηρίζει ηθικά και υλικά το έργο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματική Ασθένεια».


Το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της βραδιάς ενίσχυσε με τη συμμετοχή της και η κ. Ελένη Φιλίνη, η οποία ερμήνευσε υπό τη συνοδεία των Pharmaκλήδων, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια γνωστών συνθετών. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν από τους Pharmaκλήδες στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Φλόγας για την ενίσχυση του σκοπού και του έργου του Συλλόγου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει η Δρ. Χρυσάνθη Σαρδέλη, Αναπλ. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ, Κλινικός Φαρμακολόγος με εξειδίκευση στην Αναπαραγωγική Τοξικολογία






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»