Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Η Novartis ενημερώνει για το σκεύασμα Prexige

23/11/2007
Διευκρινίσεις από την εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Κατόπιν δημοσιευμάτων σε δύο εφημερίδες, η Novartis Hellas ενημερώνει ότι το σκεύασμα Prexige, για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα (παρόλο που έχει άδεια κυκλοφορίας).
Η εταιρεία διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα και σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα Φαρμακευτικά Προϊόντα για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) –σε συνεργασία με τη Novartis– εξετάζει τα δεδομένα ασφαλείας του σκευάσματος και θα εκδώσει την τελική γνωμοδότησή της στα μέσα Δεκεμβρίου 2007.
Οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση/διευκρίνηση χρειάζεστε σχετικά με τη Novartis ή τα σκευάσματά της, η εταιρεία παρακαλεί να επικοινωνείτε μαζί της.


Από τον Βασίλη Βενιζέλο

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης