Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

H ΕLPEN υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

7/2/2022 7:35:27 μμ
Ο σεβασμός της διαφορετικότητας ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες που φέρει η ELPEN από την ίδρυσή της, δήλωσε η Ελ. Πενταφράγκα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H ELPEN προχώρησε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, υποστηρίζοντας μια δράση που προωθεί την αποδοχή της διαφορετικότητας και την πολιτική των ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece για την προώθηση της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την αποτροπή των διακρίσεων στον χώρο των επιχειρήσεων και την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η Ελένη Πενταφράγκα, μέλος του Δ.Σ. της ELPEN δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε μέλη ενός δικτύου επιχειρήσεων που τοποθετούν τη διαφορετικότητα στο επίκεντρο της επιχειρησιακής τους δράσης. Ο σεβασμός της διαφορετικότητας ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες που φέρει η ELPEN από την ίδρυσή της. Ακολουθώντας ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας, η εταιρεία μας αποδίδει πρωταρχική σημασία στο σεβασμό της μοναδικότητας κάθε ατόμου εντός του εργασιακού της περιβάλλοντος».

Ο Σταύρος Μηλιώνης, πρόεδρος του ΚΕΑΝ, τόνισε σχετικά: «Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν υποδεχόμαστε στη Χάρτα Διαφορετικότητας επιχειρήσεις που τοποθετούν τη διαφορετικότητα και την υγιή ένταξη στελεχών με μοναδικά χαρακτηριστικά στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας τους. Είμαστε σίγουροι ότι η ELPEN θα ενισχύσει σημαντικά τους στόχους της Χάρτας και τους καλωσορίζουμε με χαρά».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνιστά ένα πλαίσιο ηθικής αυτοδέσμευσης για την προαγωγή και διαχείριση της ποικιλομορφίας στο εργασιακό περιβάλλον
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή τους σε μια κουλτούρα που εξασφαλίζει ισότητα και συμπερίληψη στο χώρο εργασίας






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους