Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Bayer Ελλάς για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στα Business Days

18/1/2024 12:40:15 πμ
Δράση του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς για μία ακόμα χρονιά υποδέχτηκε στα γραφεία της 25 φοιτητές, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και με αφορμή τα Business Days που διοργανώνει.


Οι συμμετέχοντες είχαν συναντήσεις ενημέρωσης και συζήτησαν με εξειδικευμένα στελέχη από διάφορους Τομείς και τμήματα της εταιρείας, όπως Marketing, Πωλήσεων, Regulatory, Medical, Κλινικών Μελετών και Digital & Ε-Commerce, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες συνεδριάσεων των νέων γραφείων της εταιρείας. Αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τους ρόλους, τη φύση και τις απαιτήσεις της δουλειάς, τις προκλήσεις αλλά και τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας στις αντίστοιχες θέσεις.


Τους φοιτητές υποδέχθηκαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ana Vega και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Αγγέλικα Τζέμου παρουσιάζοντας το σύνολο των επιχειρηματικών δράσεων της εταιρείας καθώς και την ανθρωποκεντρική κουλτούρα και αξίες της. 

Η Ana Vega δήλωσε: «Ευελπιστούμε ότι η εμπειρία που έζησαν οι φοιτητές θα τους ενθαρρύνει να αναζητήσουν επαγγελματικές ευκαιρίες σε μια εταιρεία που εκτιμά τη συνεισφορά κάθε ατόμου και προωθεί μια κουλτούρα συνεργασίας και καινοτομίας». 

Η Αγ. Τζέμου πρόσθεσε: «Ενισχύσαμε το ενδιαφέρον των φοιτητών για την Bayer Ελλάς, έναν κορυφαίο εργοδότη που έχει τον εργαζόμενο στο επίκεντρο και προάγει ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο αυθεντικός του εαυτός».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη