Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Bayer: Καμπάνια που «σπάει» τα ταμπού
Για την προώθηση αντισυλληπτικού προϊόντος που αντιμετωπίζει τη μεγάλη αιμορραγία της περιόδου
Νέα δεδομένα για την καταναλωτική συμπεριφορά
Τι χρειάζονται σήμερα οι καταναλωτές; 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Η αντιγηραντική λύση της Caudalie

24/1/2023 9:06:26 μμ
Βιοτεχνολογικά Βιο-κεραμίδια ΙΙΙ για αναπλήρωση των λιπιδίων σε συνδυασμό με την τεχνολογία TET
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η CAUDALIE επιστρέφει με το hero product της premium αντιγηραντικής σειράς Premier Cru, την Cream Riche & την ανταλλακτική της κάψουλα, ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. 

Η Premier Cru διορθώνει αποτελεσματικά τα 8 σημάδια της γήρανσης & επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό χάρη στην καλύτερη αντιγηραντική τεχνογνωσία αιχμής και τη φυσική τεχνογνωσία της Caudalie. Μετά την ηλικία των 40 ετών, η επιδερμίδα χάνει το 60% από τα κεραμίδιά της. 

Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και προλαμβάνουν την αφυδάτωση, ωστόσο η ποιότητα και η ποσότητά τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, ως αποτέλεσμα της φθοράς που συνδέεται με τη ρύπανση ή τον ήλιο. 
Η Caudalie έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη: ένα ένζυμο που ονομάζεται ΤΕΤ και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση. Ο αποκλειστικός πατενταρισμένος συνδυασμός της Χονοκιόλης, ενός μορίου που λαμβάνεται από τη Μανόλια με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση + της Ρεσβερατρόλης, δρα σΆ αυτό το ένζυμο ΤΕΤ και στις πρωτεΐνες της νεότητας της επιδερμίδας, δίνοντας ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8™ που συνδυάστηκε με τα βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης.
Τα κεραμίδια ΙΙΙ επιλέχτηκαν προσεκτικά επειδή από βιολογικής άποψης είναι ίδια με τα κεραμίδια του σώματος, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη αφομοίωσή τους. Έτσι, η επιδερμίδα παραμένει σφριγηλή και ελαστική και ο προστατευτικός φραγμός της ενισχύεται.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση νέων βιολογικών θεραπειών για την επιληψία
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)