Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Γιάννης Λιώρης, γενικός διευθυντής της Caudalie Hellas για τα Best in Pharmacy Awards 2020

30/6/2020 4:19:13 μμ
"Όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η παρουσία της Caudalie στην Ελλάδα έχει ανοδική πορεία και η επένδυσή μας τόσο online όσο και offline γίνεται εντονότερη.

Πέρσι, στα Best in Pharmacy Awards 2019 κατακτήσαμε το Gold βραβείο ως η καλύτερη Green & Eco friendly εταιρεία προϊόντων φαρμακείου.
Είμαστε περήφανοι για το βραβείο αυτό, το οποίο αναγνωρίζει την προσπάθειά μας και θυμίζει στον καταναλωτή τη σημασία που πλέον πρέπει οι εταιρείες να δίνουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η Caudalie το κάνει αυτό από το 1995, στην καρδιά των αμπελώνων του Μπορντό, όταν η Mathilde Thomas, μαζί με το σύζυγό της Bertrand, ανακάλυψαν την ανεξερεύνητη μέχρι τότε δύναμη που βρίσκεται στα κουκούτσια των σταφυλιών, τα οποία περιέχουν μερικά από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τότε γεννήθηκε η Caudalie.
Η πορεία της από τότε είναι αφιερωμένη στο σεβασμό της φύσης και την ευθύνη της απέναντι στον πλανήτη. 

Από το 2006 και τη δημιουργία της Cosm-ethics της, η Caudalie έχει δεσμευτεί σε μια αδιάκοπη μάχη για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων της (η Caudalie δημιουργεί προϊόντα που δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά όπως parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, θειϊκά άλατα, ορυκτά έλαια ή συστατικά ζωικής προέλευσης, μικροπλαστικά).

Σήμερα η πλειονότητα των προϊόντων της, περιέχει πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έως το 2022, το 100% των συνθέσεών της θα αποτελείται κατ΄ ελάχιστον από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν σαν μάρκα να μη συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά στα «Best in Pharmacy Awards 2020», στην κατηγορία «Best in Sustainability» και μαζί να χτίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών