Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Genesis Pharma: Platinum διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index

1/7/2020 1:20:01 μμ
Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία απέσπασε άλλη μια διάκριση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τη διάκριση Platinum για τη συνολική της επίδοση στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας απέσπασε για το 2019-2020 η GENESIS Pharma, στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.

Επιπλέον, για τη διαρκή ενίσχυση των κοινωνικών της δράσεων και τη συστηματική δέσμευσή της σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, η εταιρεία έλαβε φέτος τον ειδικό έπαινο «Best Progress Award» ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο στην κατηγορία της.

Μέσω του CR Index, του πρώτου εθνικού δείκτη εταιρικής ευθύνης, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες αξιολογούν βάσει διεθνών προτύπων και κριτηρίων τις επιδόσεις των επιχειρήσεων στον τομέα της εταιρικής ευθύνης και την επίδρασή τους στην κοινωνία, το περιβάλλον, την αγορά και στους εργαζομένους.

Η GENESIS Pharma υπήρξε η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία που συμμετείχε και διακρίθηκε στη συγκεκριμένη διαδικασία ήδη από το 2009, βελτιώνοντας διαρκώς τις επιδόσεις της έως σήμερα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, Κωνσταντίνος Ευριπίδης δήλωσε σχετικά: «Η μεθοδικότητα και η επιμονή μας σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας μάς έχουν βοηθήσει να είμαστε διαρκώς παρόντες στο Δείκτη CR Index. Η ακεραιότητα, η ποιότητα και η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς, τους δικούς μας ανθρώπους, τους διεθνείς μας συνεργάτες είναι επιλογή ανάπτυξης για εμάς. Παράλληλα, ενισχύουμε διαρκώς το κοινωνικό μας έργο που αφορά τόσο θέματα υγείας πρόληψης, όσο και την υποστήριξη παιδιών και νέων, κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών