Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


GENESIS Pharma: Νέα αποκλειστική συνεργασία με την Jazz Pharmaceuticals

29/9/2021 5:43:55 μμ
Για την εμπορική διάθεση θεραπείας για την οξεία μυελογενή λευχαιμία υψηλού κινδύνου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η GENESIS Pharma ανακοίνωσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Jazz Pharmaceuticals plc για την εμπορική διάθεση ογκολογικού σκευάσματος στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Πρόκειται για μία θεραπεία για ενήλικους ασθενείς με πρόσφατα διαγνωσμένη οξεία μυελογενή λευχαιμία που σχετίζεται είτε με προηγούμενες θεραπείες (π.χ. θεραπείες για άλλες μορφές καρκίνου) είτε με αλλοιώσεις στο μυελό των οστών, γνωστές ως μυελοδυσπλασία.

Ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά μας που το δίκτυο των στρατηγικών διεθνών συνεργατών μας διευρύνεται με την προσθήκη της Jazz Pharmaceuticals, μιας εταιρείας εστιασμένης στην καινοτομία που μπορεί να αλλάξει την πορεία σοβαρών ασθενειών. Πρόκειται για μια συμφωνία που ενισχύει περαιτέρω τη δική μας επικέντρωση σε φάρμακα που καλύπτουν ανεκπλήρωτες θεραπευτικές ανάγκες, αλλά και τη μακροχρόνια δέσμευσή μας σε ασθενείς που πάσχουν από αιματολογικές κακοήθειες».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος