Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Pharmazac: Επένδυση 8 εκατ. ευρώ στο χώρο των ραδιοφαρμάκων
Η εταιρεία επεκτείνει τις προοπτικές ανάπτυξής της
iGEM PATRAS: Παγκόσμια διάκριση για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών
Αργυρό μετάλλιο απέσπασε το Project Hippocrates σε διαγωνισμό του ΜΙΤ
Φαρμακεία: Αυξήθηκαν πάνω από 40% οι πωλήσεις εμβολίων
Τις πρώτες βδομάδες του Οκτωβρίου

FITO+: Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών στα Best in Pharmacy Awards

19/6/2020 3:22:15 μμ
Σύμφωνα με τον πρόεδρό της Χρήστο Φαρμάκη τα τελευταία 2 χρόνια η εταιρεία κινείται σε ρυθμούς πλήρους εξέλιξης και ανάπτυξης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Νέα προϊόντα, νέες συσκευασίες, αναγεννημένο merchandising, φρέσκες ιδέες στο digital marketing, μεγάλη τηλεοπτική διαφήμιση και πολλά άλλα αναδεικνύουν το νέο πρόσωπο της FITO+.

Με επίκεντρο την ελληνική φύση, την επιστημοσύνη των φαρμακοποιών της εταιρείας, τις συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης, η εταιρεία FITO+ στοχεύει στην ανάπτυξη και στην εξαγωγική δραστηριότητα, εκπροσωπώντας έτσι την Ελλάδα αλλά και το φαρμακευτικό κλάδο στην ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια αγορά.

«Έχουμε συνδυάσει την άνοδο της εταιρείας μας με τα "Best In Pharmacy Awards" και το 2020 συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καταξιωμένα βραβεία που οργανώνει η εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος. Η περυσινή, πρώτη για εμάς, συμμετοχή ήταν το εφαλτήριο να γνωστοποιήσουμε την ποιοτική δουλειά μας, τόσο στους συναδέλφους μας φαρμακοποιούς όσο και ευρύτερα στο ελληνικό κοινό», τονίζει στο f.daily o πρόεδρος της FITO+, φαρμακοποιός, Χρήστος Φαρμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι η εταιρεία FITO+ είχε κερδίσει το βραβείο SILVER για τους καινοτόμους φυτικούς ορούς για πρόσωπο και μάτια FITO+LIFT στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου/ Καλλυντικά». Δεύτερο βραβείο SILVER απέσπασε στην κατηγορία «Καλύτερη εκπαίδευση φαρμακοποιών σε προϊόν φαρμακείου» για τις επιστημονικές ημερίδες που διοργάνωσε με τίτλο «Πανεπιστήμιο της Γης» με ελεύθερη είσοδο για τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς τους.

BEST IN PHARMACY AWARDS: ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Boussias Communications και o Φαρμακευτικός Κόσμος τονίζουν πως κατ' εξαίρεση ειδικά για φέτος, η κριτική επιτροπή θα υποδεχτεί υποψηφιότητες για προϊόντα και ενέργειες προώθησης των προϊόντων που συντελέστηκαν μέχρι και τις 31 Μαΐου και αφορούν τη νόσο COVID-19. Αυτές οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν και θα βραβευτούν ξεχωριστά από τις υπόλοιπες. Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης των καλών πρακτικών της εταιρείας σας και ανάδειξής τους στο ευρύ κοινό!
Δηλώστε συμμετοχή έως τις 24 Ιουνίου πατώντας εδώ.
 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα προϊόντα της περιέχουν σύγχρονα φυτικά δραστικά βιοτεχνολογίας


Σχετικά άρθρα

Pharmazac: Επένδυση 8 εκατ. ευρώ στο χώρο των ραδιοφαρμάκων
Η εταιρεία επεκτείνει τις προοπτικές ανάπτυξής της
ELPEN: Προσφέρει 200 tablets στους μαθητές της Σάμου
Για την κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης
Novartis Hellas: Νέα ενοποιημένη δομή στο τμήμα Επικοινωνίας
Στόχος η αύξηση της επιδραστικότητας των επιχειρηματικών της προτεραιοτήτων
FITO+: Συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης
Τα προϊόντα της περιέχουν σύγχρονα φυτικά δραστικά βιοτεχνολογίας