Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ.Θ.: 8η εκδήλωση απονομής υποτροφιών στις 17 Μαΐου 2008

14/5/2008
Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που πέρασαν στα Α.Ε.Ι. της χώρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) ενημερώνει ότι το Σάββατο 17 Μαΐου 2008 στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του Συλλόγου.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του Φ.Σ.Θ., Τάσου Καραγκούνη. Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που πέρασαν, μετά από εξετάσεις, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φ.Σ.Θ., «η εκδήλωση αυτή έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που τον έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη η πολιτεία, οι φαρμακευτικοί φορείς της χώρας, τα Μ.Μ.Ε. και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Η εκδήλωση απονομής υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη συνεδριακή αίθουσα των νέων γραφείων του Συλλόγου, Εθνικής Αντίστασης 173-175 (Φοίνικας), τηλ.: 2310 471776.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης και του ανταγωνισμού






Σχετικά άρθρα

Το «βαρόμετρο της κάνναβης» δίνει πόντους στους φαρμακοποιούς
Πρόκειται για έρευνα σε χιλιάδες ασθενείς στη Γερμανία
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Επιστημονική εκδήλωση για την εμμηνόπαυση σε συνεργασία με την Adelco
Στο επίκεντρο η επιστημονική ενημέρωση και ο ρόλος του φαρμακοποιού στην υποστήριξη της γυναίκας
Πόσο πληρώνονται οι φαρμακοποιοί των Boots;
Μετά την αλλαγή της διοίκησης ανακοινώθηκε αύξηση 3,4%