Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΕLPEN: Ενισχύει το έργο της HOPEgenesis

18/7/2023 9:33:54 μμ
Και υιοθετεί τις γυναίκες της Κιμώλου που διεκδικούν τη μητρότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας συμβάλλει η ELPEN, στηρίζοντας το έργο της HOPEgenesis, με σκοπό όλες οι γυναίκες να έχουν ίσα δικαιώματα απέναντι στη μητρότητα, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους και την οικονομική τους κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία «υιοθέτησε» το νησί της Κιμώλου, αναλαμβάνοντας την κάλυψη όλων των εξόδων κύησης, τοκετού, μεταφοράς και διαμονής των εγκύων σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα.

Η σύμπραξη της ELPEN με τη HOPEgenesis θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των ωφελούμενων γυναικών στο νησί της Κιμώλου, ενισχύοντας τους σκοπούς της οργάνωσης για αναστροφή του κλίματος της υπογεννητικότητας τόσο σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό. 

O Πρόεδρος και ιδρυτής της HOPEgenesis, Στέφανος Χανδακάς, τόνισε: «Είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί θα κατορθώσουμε να ανατρέψουμε τη δυσμενή δημογραφική πραγματικότητα στο νησί και να φέρουμε ξανά την Ελπίδα στον γηγενή πληθυσμό και στην Ελλάδα γενικότερα».

Από την πλευρά του ο Co CEO του Ομίλου ELPEN Θ. Τρύφων επισήμανε: «Η στήριξη των αναγκών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ακριτικής Ελλάδας αποτελεί διαχρονικά βασικό συστατικό του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας. Αγκαλιάζοντας το έργο της HOPEgenesis, επιθυμούμε να προσφέρουμε στις γυναίκες της Κιμώλου το πολύτιμο δώρο της μητρότητας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την ELPEN για την αντιμετώπιση της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη