Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εκτός ΕΟΠΥΥ ΔΕΚΟ - Τράπεζες

11/6/2012
Εκτός ΕΟΠΥΥ μένει, μετά το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Αυτοαπασχολούμενων (δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κ.λπ.) και το Ταμείο Ασφάλισης Εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και τράπεζες (ΤΑΥΤΕΚΩ).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Εκτός ΕΟΠΥΥ μένει, μετά το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Αυτοαπασχολούμενων (δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κ.λπ.) και το Ταμείο Ασφάλισης Εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και τράπεζες (ΤΑΥΤΕΚΩ).


Την απόφαση εξαίρεσης του ΤΑΥΤΕΚΩ από την υπαγωγή του στον ΕΟΠΥΥ, μέχρι τουλάχιστον τις 31/12/2012, (έπρεπε να ισχύσει αναδρομικά από 1η Μαΐου) υπέγραψε χθες ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αντώνης Ρουπακιώτης.


Μετά την εξαίρεση θα εξακολουθήσουν να έχουν παροχές υγείας με βάση τα καταστατικά τους, και όχι του ΕΟΠΥΥ, οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΗΣΑΠ, του ΗΛΠΑΠ, των τραπεζών Εμπορική, ΕΤΕ, πρώην Πίστεως, πρώην ΕΤΒΑ καθώς και της Εθνικής Ασφαλιστικής.


Πηγή: http://www.imerisia.gr (9/6/2012)



Σχετικά θέματα:


7/6/2012 - Γιατί εξαιρείται από τον ΕΟΠΥΥ το ταμείο των αυτοαπασχολούμενων


1/6/2012 - Εξαιρούνται από τον ΕΟΠΥΥ οι τομείς Υγείας του ΕΤΑΑ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαφορετικά δεν θα αποδέχεται τις συνταγές
Ομιλία της πρόεδρου του ΟΦΕΤ στο 4ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χίου






Σχετικά άρθρα

'Aμεσες τροποποιήσεις στα μηχανογραφικά προγράμματα φαρμακείων ζητά το ΤΕΑΠΑΣΑ
Διαφορετικά δεν θα αποδέχεται τις συνταγές
FIP: Ζητά επενδύσεις και υποστήριξη στα κοινοτικά φαρμακεία
Προκειμένου οι φαρμακοποιοί να προάγουν την αυτοφροντίδα
Φ.Σ. Αττικής: Ζητά άμεση επίλυση των προβλημάτων στις πλατφόρμες ΚΜΕΣ, eΔΑΠΥ και ΚΕΔ
Αίτημα προς τη Θ. Καρποδίνη και τα συναρμόδια υπουργεία