Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη Pharma Center

15/5/2023 8:17:10 μμ
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία NOUFIO στο Ζάππειο Μέγαρο την Τετάρτη 27 Απριλίου 2023, βραβεύτηκε η Pharma Center για τα 20 χρόνια δημιουργικής συνεργασίας στα ελληνικά φαρμακεία. 

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Τερζόπουλος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ανάπτυξη του κλάδου των Συμπληρωμάτων Διατροφής στα ελληνικά φαρμακεία.

O Γιάννης Κούνουπας, Σύμβουλος Διοίκησης Noufio Communitation Services, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεισφορά του Σπ. Τερζόπουλου στην ανάπτυξη του κλάδου και στην καθιέρωση των Συμπληρωμάτων Διατροφής στο σύγχρονο φαρμακείο. Την ικανοποίησή του για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Pharma Center στα ελληνικά φαρμακεία εξέφρασε ο Απ. Βαλτάς, Πρόεδρος του ΠΦΣ. 
Ο Σπύρος Τερζόπουλος δήλωσε ότι νιώθει συγκίνηση που είδε το όραμά του –την καθιέρωση των Συμπληρωμάτων Διατροφής στα ελληνικά φαρμακεία– να γίνεται πραγματικότητα και να ακολουθούν νέες επιχειρήσεις στον κλάδο αυτό.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε και το Wintervits της Health Aid, στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν, κατόπιν ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής και συμμετοχής πάνω από 1500 φαρμακείων. Το GOLD βραβείο παρέλαβε η Φραντζέσκα Ρεμούνδου, Executive Marketing Pharma Center-Health Aid από την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Ελένη Σκαλτσά. H Φρ. Ρεμούνδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη βράβευση αυτή, καθώς το Wintervits της Health Aid εδώ και χρόνια αποτελεί κορυφαίο Συμπλήρωμα Διατροφής για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και έχει ξεχωρίσει στη φαρμακευτική κοινότητα ως το κατεξοχήν προϊόν για όσους εκτίθενται σε περιβάλλον επιβαρυμμένο με μικρόβια & ιούς.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν