Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Δύο καινοτόμες προσθήκες στη σειρά Wise Men της Vican

7/6/2024 1:19:56 πμ
Απαραίτητα προϊόντα για την ανδρική ρουτίνα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η σειρά Wise Men της Vican αναβαθμίζει την ανδρική περιποίηση και φροντίδα, δημιουργώντας δύο ακόμη νέα προϊόντα με καινοτόμες φόρμουλες και εξειδικευμένους ελέγχους. 


Το Wise Men Prebiotic Intimate Cleanser Gel είναι ένα προϊόν καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή του άντρα. Η ενεργή του σύνθεση με αντιμικροβιακούς παράγοντες και πρεβιοτικά σέβεται το μικροβίωμα της περιοχής, συμβάλλει στην προστασία από βακτηριακές επιθέσεις και στη μείωση των δυσάρεστων οσμών. 


Tο Wise Men Natural Deo Body Spray είναι ένα αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου για όλο το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή. Εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τις δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα προστατεύει από την υπερβολική εφίδρωση, χωρίς να φράζει τους πόρους. 


Πρόκειται για δύο καινοτόμα και πιστοποιημένα υποαλλεργικά προϊόντα (HRIPT STUDY) απαραίτητα για την ανδρική ρουτίνα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. 


Περισσότερες πληροφορίες για την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης του άνδρα Wise Men εδώ. Διαθέσιμη στα φαρμακεία από τη Vican

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την CROSS Pharmaceuticals PC


Σχετικά άρθρα

HYLOPAN® Max: Νέο προϊόν από τη Zwitter Pharmaceuticals
Τεχνητά δάκρυα σε πρακτική συσκευασία πολλαπλών δόσεων
MenteBiome: Συμπλήρωμα διατροφής με Lactobacillus Plantarum DR7 και μαγνήσιο
Κυκλοφορεί από την CROSS Pharmaceuticals PC