Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Διπλή βράβευση για την AstraZeneca στα Diversity & Inclusion Awards 2023

19/7/2023 11:36:26 μμ
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Socio-economic Assistance / Benefits και Χάλκινο στην κατηγορία Parental Support
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε ένα θεσμό που επιβραβεύει τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ισότητα στο εργασιακό περιβάλλον, η AstraZeneca διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως έχει ενσωματώσει τις αρχές της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας (Inclusion & Diversity) στην εταιρική της κουλτούρα.
 
Βασική αρχή των ανθρώπων της AstraZeneca αποτελεί η πεποίθηση πως η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα προάγουν την καινοτομία και τη διαρκή μάθηση και προωθούν την ανάπτυξη τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Οργανισμού. ΓιΆ αυτό η εταιρεία έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, στηρίζει έμπρακτα όλους τους εργαζομένους της, προσφέροντας τη δυνατότητα εναλλακτικών τρόπων εργασίας (τηλεργασία, ευέλικτο ωράριο, ευέλικτη Παρασκευή), ενώ συγκρατεί για τρίτη συνεχή χρονιά το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων κάτω από το 1%.

Επιπλέον, η πολιτική αδειών της εταιρείας έχει χαραχθεί με γνώμονα το σεβασμό της διαφορετικότητας σε κάθε της μορφή, καθώς και την κάλυψη αυξημένων αναγκών και υποχρεώσεων των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή κάθε εργαζόμενου. Στο πλαίσιο της πολιτικής των οικογενειακών αδειών μάλιστα έχει ενταχθεί και το σύμφωνο συμβίωσης, η υιοθεσία συμπεριλαμβάνεται στις ειδικές άδειες, ενώ διπλασιάστηκε σε διάρκεια η άδεια πατρότητας. Χαρακτηριστική πρωτοβουλία της AstraZeneca, που στηρίζει ουσιαστικά τους ανθρώπους της που είναι γονείς, είναι η οικονομική υποστήριξη για την εισαγωγή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κάθε τέκνου τους.

Η Χριστίνα Κεφαλά, Human Resources Director επισημαίνει: «Στην AstraZeneca, αναγνωρίζουμε ότι μια ομάδα πρεσβεύει την καινοτομία και πετυχαίνει πιο παραγωγικά αποτελέσματα, όταν αποτελείται από ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά ο ένας από τον άλλο και ταυτόχρονα έχουν την αίσθηση του "ανήκειν". ΓιΆ αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη σταθερή δημιουργία βέλτιστων συνθηκών εργασίας, μέσα από πολιτικές συμπερίληψης και διαρκούς μάθησης και εξέλιξης των ανθρώπων μας. Ενσωματώνοντας πολιτικές που στηρίζουν πραγματικά τους εργαζομένους και τις ανάγκες τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας και σεβασμού».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη