Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Διάκριση για την Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol

11/3/2022 9:06:00 πμ
«Προστασία Πρώτης Τάξης» στα Influencer Marketing Awards 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια σημαντική διάκριση έλαβε το Dettol με την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» στα Influencer Marketing Awards 2022, το θεσμό που επιβραβεύει τις πιο αγαπημένες και επιδραστικές καμπάνιες Influencer Marketing.

Το όραμα του Dettol να δημιουργήσει έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο με την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» που έχει αναλάβει προς τους μαθητές της Α' Δημοτικού από την προηγούμενη χρονιά, έλαβε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Covid-19 Response». 

Το εκπαιδευτικό μουσικό clip «Καθαρά τα δυο μου χέρια τα κρατώ», που ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου, δημιουργήθηκε από την ομάδα της αία* relate στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Dettol, με στόχο να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά στους βασικούς κανόνες υγιεινής, μέσα από ένα ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιβραβεύει την προσπάθεια του Dettol να κρατήσει τους μαθητές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα ασφαλή, ιδιαίτερα σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία και τις δύσκολες συνθήκες με τις οποίες ήρθαμε όλοι αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Nathalie Moll απαντά στην ψηφοφορία της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
31/3/2024 9:30:07 μμSupplement Awards 2024
Early Bird έως 12 Απριλίου!






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας