Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ελληνικές επιχειρήσεις

18/5/2023 7:02:29 μμ
Η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρά την αρχή των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά προς δεξιά: Κατερίνα Ψύχα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE, Άννα Δήμα, Senior Media & Communication Officer στη DEMO ABEE.

Η DEMO υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ελληνικές επιχειρήσεις, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για δράσεις και πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση στο εργασιακό περιβάλλον. «Στη DEMO, κατά τη διάρκεια όλων των διαδικασιών τηρείται και εφαρμόζεται αυστηρά και απαρέγκλιτα η αρχή των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης. Ενθαρρύνουμε τη μοναδικότητα, γιορτάζουμε τη δημιουργικότητα και εργαζόμαστε αδιάκοπα για ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον ποικιλομορφίας και συμπερίληψης», δήλωσε η Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι όταν στο δίκτυο των επιχειρήσεων που υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα και προάγουν την ένταξη όλων, προστίθενται νέες που έχουν να προσφέρουν με τις δικές τους καλές πρακτικές και το σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων στην κατεύθυνση του σεβασμού και της αποδοχής», δήλωσε ο Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και έγινε η 23η χώρα που την υπέγραψε. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ολοκλήρωσαν τη φύτευση 1500 καρποφόρων δέντρων και φυτών


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους