Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Allerg-STOP Repellent / από τη 5clean

17/9/2014 12:28:25 μμ
To μοναδικό εγκεκριμένο φυσικό βιοκτόνο απωθητικό σπρέι για καθαρισμό και αντιαλλεργική προστασία στο εσωτερικό του στρώματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
 

Το νέο καινοτόμο προϊόν Allerg-STOP Repellent της 5cleanTM είναι ένα μοναδικό βιοκτόνο απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση-καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων.

Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική στον καθαρισμό και στην υγιεινή των στρωμάτων, τα οποία είναι πολύ επιβαρυμένα από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Ένα στρώμα, μετά τον πρώτο μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα,σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.


Κλινικές έρευνες σε Ευρώπη και Αμερική* έχουν αποδείξει ότι η γουανίνη, η οποία παράγεται από τα περιττώματα των ακάρεων, ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό των αλλεργιών που προκαλούν: βήχα, βουλωμένη μύτη, συνάχι, καταρροή, φαγούρα, φτέρνισμα, ερεθισμένα μάτια, άσθμα, αϋπνία, δυσκολίες στην αναπνοή, χρόνια βρογχίτιδα, ημικρανία, πονοκέφαλο, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη.

100% αντιαλλεργική προστασία


  • Απωθεί τα ακάρεα, τους κοριούς και τους ψύλλους που είναι η κύρια πηγή αλλεργιών.
  • Εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον 4 μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία. 

Είναι απαραίτητο σε όλους, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, σε άτομα με αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα και σε άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι πολύτιμο για τους φαντάρους, καθώς επίσης και για χώρους με κατοικίδια. Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, παιδικές κατασκηνώσεις, φοιτητικές εστίες, παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Για τα στρώματα οικιών προτείνεται εφαρμογή αντιαλλεργικής προστασίας κάθε 12 μήνεςενώ για άτομα µε προβλήματα υγείας και αλλεργιών κάθε 3-6 μήνες.


Στα φαρμακεία διανέμεται από: ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ., την PAMI και το ΣΥ.ΦΑ.Κ.

Υπηρεσίες 5clean

Η εταιρεία 5clean, μέσω του πανελλαδικού δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών Allerg-STOP Professionals, παρέχει στους πελάτες της μια ακόμα υπηρεσία: Σε συνδυασμό με τη χρήση του Allerg-STOP Repellent, πραγματοποιεί στο χώρο τους βαθύ καθαρισμό του στρώματος για την απομάκρυνση των ακάρεων μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών από το εσωτερικό του, ως οι μόνοι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες στην εξειδικευμένη μέθοδο καθαρισμού στρωμάτων µε αντιαλλεργική προστασία Allerg-STOP.


Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για όλα τα στρώματα 1 φορά το χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες: 800 11 55 555 (πανελλαδική γραμμή - χωρίς χρέωση), 210 4080090,
www.allerg-stop.gr.
* Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Δρ. Σταύρος Ε. Μπαριάμης, Φαρμακοποιός, Χημικός, MPharm, MSc, PhD
Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»


Σχετικά άρθρα

PHARMASEPT: Καταργεί τα 30’ αναμονής στα αντηλιακά της
Με την καινοτόμο σειρά Heliodor
Μαστίχα Χίου: Η φυσική, ολιστική λύση για τη φροντίδα της στοματικής υγείας
Ολοκληρωμένη σειρά κυκλοφορεί από την ART OF NATURE
Η La Roche-Posay λανσάρει το νέο Mela B3 Serum
Για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης
Sparkies: 'Αμεση ενίσχυση του οργανισμού με τον πιο fun και sparkle τρόπο
Κυκλοφορούν από την K - Home and Beauty