Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

AbbVie: Στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

27/7/2022 3:06:10 πμ
Σύμφωνα με την έρευνα Most Admired Companies 2022 του FORTUNE
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 2η συνεχή χρονιά η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie έλαβε σημαντική διάκριση στην έρευνα για την εταιρική φήμη Most Admired Companies 2022, την οποία διοργανώνει τα τελευταία 8 χρόνια το FORTUNE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την KPMG.

Φέτος, η AbbVie αναδείχθηκε 11η ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει την επιχειρηματική πρακτική και ηθική της AbbVie, η οποία εδράζεται στην αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή της στην επιστήμη και στην καινοτομία, με κύριο μέλημα τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων και της κοινωνίας. 

Ο Πασχάλης Αποστολίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AbbVie, τονίζει ότι η δεύτερη συνεχής επιβράβευση στην έρευνα FORTUNE MAC 2022, εδραιώνει την AbbVie ως έναν σύγχρονο και θετικό πόλο που αναλαμβάνει την ευθύνη να συνδράμει και να συμβάλλει σε καίρια θέματα που απασχολούν την κοινωνία, θέτοντας θετικά πρότυπα για το κοινό καλό των ανθρώπων, της κοινωνίας και της επιχειρηματικής κοινότητας. 

Πρόσθεσε ότι: «Δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, ώστε κάθε μας βήμα να ανοίγει δρόμους, ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για να ζήσουν τη ζωή τους όπως την ονειρεύονται και την αξίζουν. Για εμάς το μέλλον είναι ήδη εδώ και ως μία εταιρεία με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό ανταποδίδουμε στην κοινωνία με γενναιοδωρία και υπευθυνότητα, αποτελώντας ελπίδα, ώστε οι επόμενες γενιές να απολαύσουν πιο ευημερούσες κοινωνίες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ειδική έκδοση από την BOUSSIAS Media και «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής»
Στην Ελλάδα κάθε χρόνο διαγιγνώσκονται περίπου 67.000 νέα κρούσματα


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events