Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ABBVIE: Σημαντική διάκριση για τη σύγχρονη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της

26/4/2021 5:18:20 μμ
Στα 2020 People Excellence Awards
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H AbbVie επιβραβεύτηκε με μία σημαντική διάκριση στα 2020 People Excellence Awards της KPMG.

Η διάκριση αφορά στο φαρμακευτικό κλάδο με την AbbVie να αναδεικνύεται ως μία από τις εταιρείες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του εργαζομένου παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες ανταποκρίνονται στις διαφορετικές τους ανάγκες.

Ο Θωμάς Κούγκουλος, HR Director της AbbVie, τονίζει ότι: «Η εταιρεία έχει στο DNA της την εξέλιξη, την καινοτομία, την πρόοδο. Είναι απόλυτος στρατηγικός στόχος μας να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, να πρωτοπορούμε και να υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές, σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας. Δεν αποτελεί εξαίρεση ασφαλώς και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς για εμάς οι συνεργάτες μας είναι οι πρωταγωνιστές της ανάπτυξης και της εξέλιξης. Χάρη στη δύναμη και στη σύμπνοια της ομάδας, ωριμάζουμε και υιοθετούμε νέες επαγγελματικές πρακτικές. Ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, επιδεικνύουμε αντοχή και ανθεκτικότητα. Κι αυτό γιατί καταφέραμε όλοι μαζί να ενστερνιστούμε πολύτιμες αρετές, όπως η επιμονή, η υπομονή, η ενότητα, η διορατικότητα και η προσαρμοστικότητα». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Παράγουμε διαρκώς αξία για τους συνεργάτες μας», αναφέρει η εταιρεία
«Σταθερή αφοσίωσή μας στη διατήρηση ενός υγιούς και δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος», σύμφωνα με τη CEO της εταιρείας






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα