Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης

17/4/2008
Στις 18 και 19 Απριλίου 2008 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 18 και 19 Απριλίου 2008.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα: «Εμμηνόπαυση: ενημέρωση για την ποιότητα ζωής και την υγεία της γυναίκας» την 18η Απριλίου 2008, ώρα 17.00. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή προς το κοινό.

Ο σκοπός του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση όχι μόνο των γιατρών αλλά και της εμμηνοπαυσιακής γυναίκας, όσον αφορά τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης και της σωστής αντιμετώπισής τους.

Σήμερα, ο σκοπός της αντιμετώπισης της εμμηνοπαυσιακής γυναίκας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας ζωής, αλλά και η πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα
Κατέβηκαν οι πράσινοι σταυροί από τα Hondos Center
Μετά τη συνεργασία του ΠΦΣ με τους Φ.Σ. Χανίων & Κοζάνης