Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Στα κόκκινα οι φαρμακοποιοί για το ωράριο

8/4/2015 11:02:08 πμ
Επίθεση Π.Φ.Σ. προς κ. Αδωνι Γεωργιάδη και κ. Πορτοσάλτε
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



"Για μια ακόμη φορά ο κ. Πορτοσάλτε έδειξε τη δημοκρατικότητα και την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει, προσκαλώντας τον "πετυχημένο" τέως υπουργό Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη και ρωτώντας τον για το θέμα του ωραρίου των φαρμακείων" αναφέρουν οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών σε δελτίο τύπου με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για το ωράριο στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου. 


"Ο γνωστός υποστηρικτής των θέσεων των διευρυμένων, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα, απηύθηνε σχετικό ερώτημα στον τέως υπουργό και στη συνέχεια τον… απέσυρε εσπευσμένα λίγο πριν καταφθάσει ο νυν υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν αποχωρήσει ασθμαίνων από το στούντιο, πρόλαβε να προειδοποιήσει τον κ. Κουρουμπλή να μην «ικανοποιήσει το συνδικαλιστικό αίτημα του κ. Λουράντου» αλλά και να κάνει αναφορά στο νομό Αχαΐας, αφήνοντας αιχμές ότι δεν ωφελήθηκε από τη μη εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου."


Στο δελτίο τύπου του Π.Φ.Σ. σημειώνεται δε ότι: «Θεωρούμε ότι η αρνητική αναφορά για το έργο και τις προσπάθειες ενός συνδικαλιστή, αποτελεί υπέρτατη τιμή για αυτόν, όταν η άνανδρη επίθεση γίνεται από τον πολιτικό που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της δημόσιας υγείας στη χώρα μας.

Ευτυχώς η θέση αυτή έχει πολύ λίγους υποστηρικτές στον δημοσιογραφικό χώρο αλλά και στο σύνολο των πολιτών που με την ψήφο του απέρριψε τις τακτικές που ακολούθησαν οι "συν- Αδωνιστές".

Όσο για τον κ. Πορτοσάλτε, ο κόσμος ας κρίνει τον «αντικειμενικό» τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της εκπομπής του.»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου