Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Διαξιφισμοί 'Αδωνι- Λουράντου

10/2/2016 8:35:24 πμ
Όλα όσα έγιναν στην κοπή πίτας της ΠΕΦ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


΄Αναψαν τα αίματα στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας μεταξύ του προέδρου του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνου Λουράντου και του πρώην υπουργού υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές εναντίον του προέδρου του ΠΦΣ για τις δηλώσεις του πριν τις εκλογές ότι «τα 11.000 φαρμακεία θα μετατραπούν σε προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι είχαν αναρτήσει και προεκλογικές αφίσες προσώπων, τα οποία σήμερα είναι σε θέσεις κλειδιά στο κυβερνητικό σχήμα".


Αμέσως ζήτησε το λόγο ο κ. Λουράντος ο οποίος ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο βήμα, φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού επισήμανε πως "δεν είναι κομματικός και πάνω από όλους και όλα βάζει τα συμφέροντα του κλάδου". Στο πλαίσιο αυτό αναρωτήθηκε που ήταν ο κ. Γεωργιάδης όταν υπήρχαν οξυμένα προβλήματα στο χώρο της υγείας όπως το claw back και άλλα που ζητούσαν άμεση λύση.'' Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και θα παραμείνω και όχι γυρολόγος" υπογράμμισε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΦΣ.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα ο κ. Λουράντος"στηλίτευσε το προσχέδιο του Ασφαλιστικού και ζήτησε να σταματήσει η φτωχοποίηση των πόλεων με την δραματική φοροεισπρακτική πολιτική απέναντι σε όλους τους Έλληνες. Χάσαμε πολύ χρόνο με πειραματισμούς κατέληξε και αναρωτήθηκε εάν θα συνεχίσουμε να είμαστε πειραματόζωα οι Έλληνες".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου