Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Eli Lilly: Καινοτόμες υπηρεσίες για τη διάθεση των φαρμάκων της

7/1/2024 4:58:19 μμ
Εγκαινιάστηκαν στις ΗΠΑ και αφορούν τα σκευάσματα για διαβήτη, παχυσαρκία, ημικρανία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Eli Lilly στις ΗΠΑ πρωτοπορεί με τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου για να διευκολύνει την πρόσβαση στα φαρμακευτικά της προϊόντα που αφορούν τον διαβήτη, την παχυσαρκία και την ημικρανία. Μέσω του site LillyDirect παρέχονται στους ασθενείς υπηρεσίες τηλεϊατρικής και φαρμακείου και αποστέλλονται τα συνταγογραφούμενα φάρμακα κατΆ οίκον


Στόχος της εταιρείας, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου David Ricks, είναι «να απαλύνει μέρος του βάρους που "σηκώνουν" οι χρόνια πάσχοντες και να τους προσφέρει περισσότερες επιλογές για τον τρόπο και τον τόπο από όπου θα λάβουν φροντίδα υγείας». Η εταιρεία συνεργάζεται με online φαρμακεία και εταιρείες παροχής υπηρεσιών τηλεϊατρικής, ώστε ο ενδιαφερόμενος να συνομιλεί με γιατρό διαδικτυακά ή δια ζώσης, να λάβει τη συνταγή του και στη συνέχεια να την εκτελεί μέσω του site.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες που παρέχουν τέτοιου είδους διαδικτυακές υπηρεσίες, ενώ ήδη η Weight Watchers έχει ξεκινήσει τη χορήγηση των νέων φαρμάκων για την παχυσαρκία των Eli Lilly και Novo Nordisk στους πελάτες της, μετά από διαδικτυακή εξέταση από γιατρό. Σύμφωνα όμως με το Fierce Pharma, είναι μάλλον η πρώτη φορά που φαρμακευτική εταιρεία αναλαμβάνει να παρέχει αυτόν τον «δίαυλο επικοινωνίας» μεταξύ των ασθενών, των γιατρών και των φαρμακείων. Στα σχέδια μάλιστα της Eli Lilly είναι η συνεργασία του LillyDirect με περισσότερα φαρμακεία, αλλά και η προσφορά επιπλέον υπηρεσιών υγείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου