Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα
Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Αλλαγή σκυτάλης στο υπ. Υγείας!



Η αντίστροφη μέτρησης για τη διενέργεια των εκλογών έχει ξεκινήσει και τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετρούν τις τελευταίες ώρες στις κυβερνητικές τους θέσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να ορκισθεί το αργότερο απόψε το βράδυ με επικεφαλής την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Όσο αφορά το τι μέλλει γενέσθαι στις αντικαταστάσεις κάποιων υπουργών η ονοματολογία δίνει και παίρνει.

Για το υπουργείο υγείας στους διαδρόμους του ακούγεται ότι θα τοποθετηθεί ως υπηρεσιακός υπουργός υγείας ο καθηγητής Οικονομικών της υγείας Γιάννης Κυριόπουλος.

Κύκλοι από το περιβάλλον του καθηγητή Γιάννη Κυριόπουλου έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο ίδιος δε διαψεύδει ότι θα είναι υπηρεσιακός υπουργός Υγείας, αφού άλλωστε το όνομά του κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του Προεδρικού Μεγάρου.

Όπως σημείωναν οι ίδιοι  «Δεν έχει ενημερωθεί επίσημα ότι θα είναι υπηρεσιακός υπουργός Υγείας. Έχει ενημερωθεί μόνο μέσω τρίτων προσώπων. Δε διαψεύδει, δεν επιβεβαιώνει, αναμένει…» έλεγαν χαρακτηριστικά.

ΠροηγούμενοΕπόμενο