Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Yποψήφιος ευρωβουλευτής o Δημήτρης Καραγεωργίου

16/4/2014 9:47:29 πμ
Ο γ.γ. του Π.Φ.Σ. στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις επερχόμενες ευρωεκλογές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Ο γενικός γραμματέας του Π.Φ.Σ. Δημήτρης Καραγεωργίου ορίστηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος, στην επιστολή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Π.Φ.Σ., αναφέρει ότι «αποτελεί για μένα ύψιστη αναγνώριση της μακρόχρονης δουλειάς και της έντονης δραστηριοποίησής μου στον ευρύτερο τομέα της φαρμακευτικής περίθαλψης της Ε.Ε.».


Δεν παραλείπει να αναφέρει μάλιστα ότι : «η χρονική συγκυρία με όσα συμβαίνουν στο επάγγελμά μας πιθανό να σας δημιουργήσει αρνητικούς συνειρμούς. Όμως τουλάχιστον ένα χρόνο πριν σας είχα ενημερώσει και με συνεχή σημειώματα συνέχισα να καθοδηγώ τη σκέψη σας σε επιχειρηματικές λύσεις» και τονίζει ότι: «δεν συμβιβάστηκα σε τίποτα. Δεν αντάλλαξα τίποτα. Δεν σταματώ να έχω κριτική θεώρηση σε όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας στη χώρα μας. Κανένας δεν με διόρισε πουθενά αφού και σαν Ευρωβουλευτής πρέπει να ψηφισθώ από όλους τους πολίτες».


Στη συνέχεια καλεί τους φαρμακοποιούς να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της χώρας μας».

 


Στην επιστολή του δηλώνει επίσης ότι είναι ο μακροβιότερος γενικός γραμματέας στον Π.Φ.Σ. και ένας άοκνος εργάτης της φαρμακευτικής περίθαλψης στην Ε.Ε., παρόλα αυτά η ηθική του υπόσταση και η ιστορία του στα όργανα αυτά δεν του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος στις εκλογές για το Δ.Σ. του ΠΦΣ. «Ωστόσο από άλλες θέσεις θα είμαι πάντα κοντά σας, ισχυρός υποστηρικτής σας, στη νέα εποχή που ξανοίγεται μπροστά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 


Κλείνοντας, ανακοινώνει ότι στους στόχους του περιλαμβάνονται πάντα «οι φαρμακευτικές υπηρεσίες, η επαγγελματική μας ανάπτυξη, η ιδιαίτερη συνεισφορά μου για το Επαγγελματικό Ταμείο, η Databank του Π.Φ.Σ., το ΙΔΕΕΑΦ και η εκπαίδευση νέων συνδικαλιστικών στελεχών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση μετά τη συνάντηση με την ΚΜΕΣ
Σε συνεργασία με την GlaxoSmithKline Consumer Healthcare






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα Κρίσιμα Φάρμακα
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη
Εγκρίθηκε ο Ευρωπαϊκός Χώρος Δεδομένων Υγείας
Πρόκειται για ακρογωνιαίο λίθο μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, σύμφωνα με την Ευρ. Επιτροπή
Ξεκινά η λειτουργία της Συμμαχίας για τα Κρίσιμα Φάρμακα της Ε.Ε.
Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση στη διασύνδεση των POS
Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί