Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το νέο ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management

23/3/2018 1:15:48 μμ
Και οι νέοι στρατηγικοί στόχοι
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (E.E.Φα.Μ.) ανακοίνωσε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2018-2019, όπως αναδείχθηκε από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της E.E.Φα.Μ. στην πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

  • Πρόεδρος: Σοφία Νάσιου
  • Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Κιάτος
  • Γενικός Γραμματέας: Ευστάθιος Γόγονας
  • Ταμίας: Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης
  • Μέλη: Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου, Φώτιος Ζέκιος, Νικόλαος Ξενουδάκης
  • Αναπληρωματικά Μέλη: Ντανιέλα Μάλο, Εμμανουήλ Χριστοδουλάκης, Πέτρος Βούρτσης, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Πέτρος Χρήστου
  • Μέλη της Ελεγκτική Επιτροπής: Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Δημήτριος Θανόπουλος, Δημήτριος Παλάκας.

Κατά τη συνεδρίαση, συζητήθηκαν παράλληλα οι στρατηγικοί στόχοι της Ε.Ε.Φα.Μ. για την επόμενη διετία. Αποφασίστηκε ότι η μετεξέλιξη του έργου της Εταιρείας θα βασιστεί σε δύο στρατηγικούς πυλώνες:

  •  Επιμόρφωση των στελεχών φαρμακευτικών εταιρειών
  •  Διασύνδεση & Επικοινωνία.

«Έχουμε επιλέξει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτούς τους δύο άξονες, διότι πιστεύουμε ότι έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή στην εξέλιξη των στελεχών του χώρου του Φαρμάκου και μέσω αυτών, στην προαγωγή του φαρμακευτικού κλάδου εν γένει» δήλωσε η πρόεδρος Δ.Σ., Σοφία Νάσιου.


Όσον αφορά στο νευραλγικό τομέα της Επιμόρφωσης, η Ε.Ε.Φα.Μ. θα συνεχίσει να προσφέρει πρωτοπόρα και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα, στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, συμβάλλοντας στην προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα του εξωτερικού περιβάλλοντος, καθώς και στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Παράλληλα, θα ενισχύσει τις στρατηγικές συνεργασίες της με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς.


Σχετικά με τον πυλώνα Διασύνδεση & Επικοινωνία, στόχοι για την επόμενη διετία είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των καναλιών επικοινωνίας της Εταιρείας με όλα τα στελέχη του χώρου μέσω του καθημερινού newsletter, της εταιρικής ιστοσελίδας, των social media, καθώς και η ενεργή συμμετοχή στελεχών όλων των τμημάτων των φαρμακευτικών εταιρειών και η διάδραση αυτών με τους στρατηγικούς συνομιλητές της Βιομηχανίας. Τέλος, ορίστηκαν οι επικεφαλής των Ομάδων Εργασίας, οι οποίες αποσκοπούν στην αποτελεσματική οργάνωση και ταχεία υλοποίηση των στρατηγικών στόχων και προτεραιοτήτων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στα επόμενα σχέδια της Εταιρείας είναι ο εμπλουτισμός των Ομάδων Εργασίας, οι οποίες θα εστιάσουν σε θέματα που απασχολούν στελέχη σε θέσεις Market Access, Medical, Finance, HR, Regulatory Affairs, Operations, Communications κ.α.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μεταφέρει το μήνυμα: «Όλοι έχουμε Πνευμόνια! Πνευμονολόγο;»
Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί