Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi Pasteur & MSD: Λήξη της συνεργασίας τους στον τομέα των εμβολίων

24/11/2016 10:54:21 πμ
Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ανεξάρτητα από την 1η Ιανουαρίου 2017
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την επίσημη λήξη της κοινοπραξίας τους στον τομέα των εμβολίων στην Ευρώπη στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ανακοίνωσαν από κοινού οι Sanofi Pasteur και MSD, μετά την πρόσφατη έγκριση της λύσης της συνεργασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ανεξάρτητα από την 1η Ιανουαρίου 2017.


Από την ημέρα της πρώτης ανακοίνωσης για τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ Sanofi Pasteur και MSD στον τομέα των εμβολίων τον περασμένο Μάρτιο, οι δύο εταιρείες προέβησαν σε έναν ανοιχτό διάλογο με τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τους ενδιαφερόμενους εταίρους, ακολουθώντας πιστά τους ισχύοντες κανονισμούς και τη σχετική νομοθεσία.


Καθ? όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου μετά την 1η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τον Μάρτιο του 2016, η SanofiPasteurMSD (SPMSD) και οι μέτοχοι εστίασαν σε μια ομαλή και συντεταγμένη μετάβαση, τηρώντας απαρέγκλιτα τόσο τις δεσμεύσεις τους για τη δημόσια υγεία όσο και αυτές έναντι υπαλλήλων, πελατών και συνεργατών.


Τόσο η Sanofi Pasteur όσο και η MSD πιστεύουν ότι η επιστροφή του τομέα εμβολίων κάθε εταιρείας πίσω στη μητρική εταιρεία θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξή τους, την αποτελεσματική τους λειτουργία, τη βελτιστοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και την προσφορά καινοτόμων εμβολίων συντομότερα στην αγορά.


Κάθε εταιρεία θα είναι πλέον σε θέση να χαράξει τη δική της στρατηγική για τα εμβόλια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την προαγωγή της δημόσιας υγείας και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και ασφαλιστικά συστήματα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα ουσιαστικά ζητήματα που «καίνε» τον κλάδο καταγράφει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας
Είναι εξίσου σημαντική με την επισιτιστική και ενεργειακή αυτονομία, ανέφεραν στελέχη της εταιρείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών