Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα συνεργασία για OLONEA & MEDIACUBE

5/3/2024 8:00:48 πμ
Με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσω των φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η MEDIACUBE επιλέχθηκε από την OLONEA με σκοπό την ανάπτυξη online στρατηγικής, εστιασμένη στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της, καθώς και των πωλήσεων μέσω των φαρμακείων με τα οποία συνεργάζεται.


Η OLONEA ιδρύθηκε το 2010 και υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες που σύστησαν την έννοια των φιλικών βακτηρίων στο κοινό της Ελλάδας. Με ένα χαρτοφυλάκιο μόλις 2 προϊόντων κατά την ίδρυσή της, σήμερα αριθμεί πάνω από 20 διαφορετικά συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, Ω3 λιπαρών οξέων, φυτικών ινών και προβιοτικών. Τα προϊόντα της δημιουργούνται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, επιλέγοντας φυσικά συστατικά με εξειδικευμένη δράση, με σκοπό μια ολιστική προσέγγιση της υγείας.


Με τη νέα αυτή συνεργασία, η MEDIACUBE επιλέγεται για ακόμη μια φορά να φέρει εις πέρας ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό digital project. Έχοντας εμπειρία 19 ετών σε πολυβραβευμένες στρατηγικές και επιτυχημένα projects στον κλάδο, κλήθηκε να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο Brand Awareness μέσω Google ads, καθώς και μέσω Facebook και Instagram ads. Επιπλέον, η online προώθηση της OLONEA ενισχύεται με ένα ολοκληρωμένο έργο SEO, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του website στην κορυφή των σχετικών με το αντικείμενο αναζητήσεων του κοινού στις μηχανές αναζήτησης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών