Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέα Effaclar DUO+M: Φροντίδα κατά των ατελειών με ορατά αποτελέσματα σε 8 ώρες

23/10/2023 9:12:16 μμ
Η La Roche-Posay αξιοποιεί την επιστήμη του μικροβιώματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η La Roche-Posay κάνει φέτος ένα βήμα ακόμα πιο πέρα στη φροντίδα κατά των ατελειών και προσφέρει τη λύση νέας γενιάς Effaclar DUO+M, βασισμένο στην αποκλειστική εξειδίκευσή της στην επιστήμη του μικροβιώματος της ακμής. 


Με τη δύναμη του νέου ενεργού συστατικού Phylobioma, το Effaclar DUO+M εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα μέσα σε 8 ώρες αντιμετωπίζοντας σπυράκια, μαύρα στίγματα, και σημάδια ακμής. Έχει δοκιμαστεί ακόμα και σε πολύ σοβαρές ατέλειες, καθώς και σε όλους τους φωτότυπους, ενώ είναι κατάλληλο για ασθενείς από 10 ετών και πάνω.


Περιέχει επίσης νιασιναμίδη, το αποκλειστικό ceramide ProceradTM και κλάσματα προβιοτικών Aquae Posae Filiformis (APF) από το μοναδικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay. 


Το Effaclar DUO+M στοχεύει τον φυλότυπο IA1 του C. acnes, επανεξισορροπώντας το μικροβίωμα του δέρματος, μειώνει τις ατέλειες και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος στην πηγή τους, ενώ αναβαθμίζει και τη Βαθμολογία Περιβαλλοντικού Αντικτύπου του από Β σε Α, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτό να φροντίζει το δέρμα αλλά και το περιβάλλον. 


Επειδή το πρώτο απαραίτητο βήμα για τη διαχείριση της ακμής είναι ο καθαρισμός, η La Roche Posay αναβάθμισε και το ήδη πολύ επιτυχημένο Effaclar Purifying Gel Cleanser με το νέο ενεργό συστατικό Phylobioma, συνδυάζοντας την απομάκρυνση του σμήγματος με την ορατή μείωση των ατελειών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem