Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Pharmathen εξοπλίζει πλήρως το νέο εργαστήριο του 3ου Γυμνασίου Γέρακα

3/3/2024 7:50:47 μμ
Το 3ο κατά σειρά σχολείο, στο οποίο παρέχει εξειδικευμένο εξοπλισμό για τους νέους επιστήμονες του μέλλοντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen, στο πλαίσιο των Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εξόπλισε από την αρχή το εργαστήριο του 3ου Γυμνασίου Γέρακα, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου και θα συμβάλει στην εξοικείωσή τους σε βάθος και με βιωματικό τρόπο με τις θετικές επιστήμες. 


Συγκεκριμένα, η Pharmathen προσέφερε στις 27/02 ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Γεωγραφίας/Γεωλογίας για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς που πραγματοποίησε στα τέλη του 2022 η Pharmathen, εξοπλίζοντας με την πιο προηγμένη τεχνολογία τα εργαστήρια του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και του 3ου Πειραματικού Λυκείου Κομοτηνής.


Ο Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, δήλωσε σχετικά: «Στη Pharmathen πιστεύουμε ότι η επιστημονική κατάρτιση και η εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας στο σύνολό της. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε στο μέλλον των μαθητών και μαθητριών στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, μέσα από πρωτοβουλίες που τους παρέχουν όλα τα εφόδια, ώστε να συμβάλλουν στην εξοικείωσή τους με τις θετικές επιστήμες και να εξελιχθούν σε μελλοντικούς επιστήμονες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Δηλώστε συμμετοχή σε μία από τις δύο νέες διαθέσιμες ημερομηνίες






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών