Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Λάρισας: Προκήρυξε στάση εργασίας στις 28/02

23/2/2024 3:53:55 πμ
Για τον ένα χρόνο μετά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, ο Φ.Σ. Λάρισας ομόφωνα αποφάσισε την προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι την επόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ανήμερα της μαύρης επετείου από το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των μελών του στην κεντρική πλατεία Λάρισας ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί από κοινού με όλους τους φορείς της πόλης.


«Ζητάμε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση των Τεμπών, να μη γίνει καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους είναι διαχρονικά υπεύθυνοι. Ζητάμε, από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ζητάμε ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές για όλους τους πολίτες της χώρας. Διαφάνεια σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του δημόσιου τομέα. Να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Να μπει ως προτεραιότητα ο άνθρωπος και όχι το κέρδος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.


Επιπλέον ο Φ.Σ. Λάρισας δράττει την ευκαιρία να καταθέσει αιτήματα προς την πολιτεία για θέματα υγείας και κλαδικά: «Ως επιστήμονες φαρμακοποιοί, που αποτελούμε σημαντικό κομμάτι του Συστήματος Υγείας της χώρας, ζητάμε ακόμη δημόσια ποιοτική δωρεάν υγεία για τους πολίτες. Ζητάμε επάρκεια στα φάρμακα, υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες και πλήρη αναγνώριση του επιστημονικού μας ρόλου». 


Τέλος, ο Σύλλογος καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Τα ουσιαστικά ζητήματα που «καίνε» τον κλάδο καταγράφει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας






Σχετικά άρθρα

Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)
Τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας;
Η f-anazitisi σας βοηθά να το αντιμετωπίσετε!
ΤΕΑΥΦΕ: Έρχεται η δυνατότητα πληρωμής εισφορών σε όλες τις τράπεζες
Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου