Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εξειδικευμένη γνώση για φαρμακοποιούς και βοηθούς

9/10/2017 11:21:54 πμ
Προγράμματα σπουδών για τις εξειδικευμένες ανάγκες των φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, ως πρωτοπόρος στις προκλήσεις της εποχής, προχωρά στη διοργάνωση εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων αποκλειστικά για φαρμακοποιούς και προσωπικό φαρμακείων.


Τα προγράμματα αφορούν πολύ σημαντικές εξειδικεύσεις που πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά απαραίτητες για τα στελέχη φαρμακείων:

  • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: γαληνικά φάρμακα, γεμοθεραπεία, άλατα Schuessler, ανθοϊάματα Μπαχ
  • ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ: Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, πώληση, διαχείριση, απογραφή, παραγγελίες, αποθήκη, ηλεκτρονικό φαρμακείο
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: και οδηγίες χρήσης τους
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Εξειδικευμένες γνώσεις για βοηθούς φαρμακείου και στελέχη πάνω στην Αισθητική και την καλλυντική περιποίηση προσώπου-σώματος.

Η Ομοιοπαθητική και τα Συμπληρώματα Διατροφής έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα όλο και περισσότερων ανθρώπων, τα καλλυντικά προϊόντα αποτελούν ένα σεβαστό ποσοστό του τζίρου για τα φαρμακεία, ενώ η Ηλεκτρονική Διαχείριση είναι το Α και το Ω της οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.


Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι να βοηθήσουν τον φαρμακοποιό και τα στελέχη του να αποκτήσουν όλες εκείνες τις γνώσεις που πλέον απαιτούνται, ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση και να αυξήσουν το τζίρο τους, εξυπηρετώντας με επιτυχία και την πιο εξειδικευμένη ανάγκη των πελατών του.


Τα προγράμματα σπουδών είναι ευέλικτα, προσαρμοσμένα στα ιδιαίτερα και απαιτητικά ωράρια των φαρμακείων, σε πολύ προσιτές τιμές.


Τα προγράμματα ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου.


Ενημερωθείτε άμεσα στο www.universaltraining.edu.gr ή καλέστε στο 210-380 11 33, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο δια Βίου Μάθησης του Ομίλου ΑΚΜΗ-UNIVERSAL TRAINING και ζητήστε να ενημερωθείτε από Σύμβουλο Εκπαίδευσης για τα Εξειδικευμένα Προγράμματα «PHARMACY.EDU».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών