Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: οι νοσοκομειακοί οροί της εταιρείας θα έχουν αυτό το σήμα!

16/5/2017 4:40:26 μμ
Μεγάλη προσφορά της εταιρείας στο "Χαμόγελο του Παιδιού"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Την κοινωνική διάσταση της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ΑΒΕΕ περιέγραψε σε ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Δέμος, στοχεύοντας κυρίως σε τέσσερις πυλώνες που είναι:

  • Το περιβάλλον.
  • Οι εργαζόμενοι.
  • Η αγορά.
  • Η κοινωνία.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, η εταιρεία ανακοίνωσε τη στήριξη στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της DEMO, όλοι οι οροί που βρίσκονται στα ελληνικά νοσοκομεία από 1/4/2017 θα φέρουν επάνω τους το λογότυπό του Συλλόγου, ως μέσο παρακίνησης και υπενθύμισης του έργου του Συλλόγου.

«Αυτή η κίνηση ας αποτελέσει εφαλτήριο να παρακινηθούν και άλλες εταιρείες του χώρου του Φαρμάκου ή γενικά της αγοράς και να βοηθήσουν το έργο του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει μεγαλώσει πολύ και παράλληλα έχουν αυξηθεί και οι ανάγκες του, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης», τόνισε ο κ. Δέμος.



Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, είπε πως «αυτή η μικρή φατσούλα πάνω στους ορούς θα θυμίζει σε όλους τον αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο ο μικρός μου γιος, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Θα θυμίζει επίσης, το δικό μου αγώνα με τον καρκίνο, μέσα από τον οποίο βγήκα νικητής για να συνεχίσω το όραμα του Συλλόγου ο οποίος δημιουργήθηκε στη μνήμη του παιδιού που χάθηκε».


Για κάθε ορό που πωλείται στα νοσοκομεία η φαρμακευτική εταιρεία θα δίνει ένα ποσό ως βοήθεια στο Σύλλογο.


Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως στο πλαίσιο της Επιστημονικής Ημερίδας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, με θέμα: "Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ", που πραγματοποιήθηκε στο Aποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τριπόλεως , στις 14 Μαΐου, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασιλική Φράγκου, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, απέδωσε τιμητική πλακέτα στο Σταύρο Δέμο και αναφέρθηκε στο βιογραφικό και την πορεία του.




Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο Αρκάδας επιχειρηματίας με σπουδαίο κοινωνικό, εταιρικό και ανθρωπιστικό έργο, βραβεύθηκε για την συμβολή του στην επιστήμη και την συνολική του προσφορά στον επχειρηματικότητα του τόπου ενώ συγχρόνως, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας.

«Ένα παιδάκι που γεννήθηκε εδώ και τόσα χρόνια στην Αρκαδική γη, οι πατριώτες του να τον τιμούν, είναι πολύ συγκινητικό» είπε ο ίδιος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί