Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Χάνει έδαφος η ομοιοπαθητική στη Γερμανία
Οι φωνές που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της γίνονται όλο και εντονότερες
Πόσο ωφέλιμο είναι το γιαούρτι για την καρδιαγγειακή υγεία
Μια μετα-ανάλυση στοιχείων από χιλιάδες ασθενείς


Best in Pharmacy Αwards 2018: Ένας νέος θεσμός-πρόκληση για τη φαρμακευτική αγορά

13/2/2018 10:20:35 πμ
Κίνητρο για ακόμη πιο δυναμικές και καινότομες δράσεις των επιχειρήσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη φαρμακευτική αγορά, ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» βρίσκεται από το 1989.


Με τη γνώση και την εμπειρία αυτών των 29 χρόνων, είναι σε θέση να εκτιμήσει ότι πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Πρόκειται για προϊόντα υγείας, που παρέχονται από επαγγελματίες με σοβαρή επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και συναίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνική τους αποστολή. Εξαιρώντας την κατηγορία των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που υπακούει σε άλλες πρακτικές, η εμφάνιση καθενός από αυτά τα προϊόντα υγείας στο ράφι του φαρμακείου κρύβει σημαντικότατες υπηρεσίες μάρκετινγκ, προώθησης, προβολής, πωλήσεων κ.ά., υπηρεσίες που με τη σειρά τους εμπεριέχουν εκπαίδευση, γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία, ξεχωριστές δημιουργικές και επαγγελματικές ικανότητες.


Η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων του καναλιού «φαρμακείο» και κυρίως οι άυλοι πόροι που επενδύονται σε αυτά δεν είναι γνωστά σε ένα μεγάλο μέρος των φαρμακοποιών, που αποτελούν τους φυσικούς τους διαθέτες, αλλά και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα με τη θέσπιση των βραβείων «Best in Pharmacy», ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» επιχειρεί να διορθώσει αυτή την «ανισορροπία».


Ο στόχος των προϊοντικών βραβείων «Best in Pharmacy» είναι διττός:

Αφενός να φέρει στο «δημόσιο φως» τα χαρακτηριστικά των προϊόντων φαρμακείου που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στους τομείς του μάρκετινγκ, της έρευνας και ανάπτυξης και της συσκευασίας, καθώς και σε επίπεδο πωλήσεων, εκπαίδευσης, προστασίας του περιβάλλοντος και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Αφετέρου να αναδείξει τις δεξιότητες, τις δράσεις και τα επιτεύγματα του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν τα προϊόντα φαρμακείου.


Για την εκπλήρωση αυτού του διττού στόχου, ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» επέλεξε να συνεργαστεί «εφ' όλης της ύλης» με την «Boussias Communications», την πλέον καταξιωμένη εταιρεία επικοινωνίας στον ευρύτερο χώρο των μαζικών αγορών.

Η δημιουργία μιας από τις πολυπληθέστερες και τις πλέον εξειδικευμένες κριτικές επιτροπές στην ιστορία των επιχειρηματικών βραβείων, αποτελεί το πρώτο δείγμα «γραφής» -για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του νέου θεσμού- αυτής της συνεργασίας.


Τα βραβεία «Best in Pharmacy» αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια επιχείρηση να εμφανίσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και το δυναμισμό της, να προβάλλει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους επενδεδυμένους σε αυτά υλικούς και άυλους πόρους της στους φαρμακοποιούς αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, να ενισχύσει την εξωστρέφειά της στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.


Ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» και η «Boussias Communications» εγγυώνται ότι τα «Best in Pharmacy awards 2018», και μέσα από τη πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας τους αλλά και από την ξεχωριστή, λαμπερή τελετή απονομής τους, θα καταξιωθούν ως ο θεσμός που θα δώσει το κίνητρο και την ώθηση για ακόμα πιο δυναμικές και καινοτόμες δράσεις των επιχειρήσεων, για ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα στο ελληνικό φαρμακείο.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Ανδρέας Καλλιβωκάς, φαρμακοποιός και εκπαιδευτής
Ενημέρωση για τους φαρμακοποιούς


Σχετικά άρθρα

Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν φέτος ειδική εισφορά αλληλεγγύης
Σε ποια εισοδήματα επιβάλλεται και με τι συντελεστές
Η Κίνα μπαίνει δυναμικά στο χώρο των CAR-T φαρμάκων
Ανταγωνίζεται μεγάλες αμερικανικές εταιρείες
Εμπορική Αρχιτεκτονική και Conceptual Design
Για ένα φαρμακείο που ξεχωρίζει από το... σωρό
Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: ένας δυναμικός κλάδος με 11.000 εργαζόμενους
Το μήνυμα του προέδρου της ΠΕΦ, Θ. Τρύφων, σε ειδική εκδήλωση της Ένωσης