Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Νέα παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα των φαρμακοποιών «Ψυχής Ίαμα»

13/9/2019 10:56:50 πμ
10 χρόνια δράσης, 7 έργα σε 12 αίθουσες, πάνω από 8 χιλιάδες θεατές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Θεατρική Ομάδα Φαρμακοποιών Αθήνα-Πειραιά «Ψυχής Ίαμα» κλείνει εφέτος δέκα χρόνια δραστηριοτήτων και το γιορτάζει με την παρουσίαση της κωμωδίας του γνωστού σύγχρονου 'Aγγλου θεατρικού συγγραφέα ALAN AYCKBOURN «Όλα σε μια νύχτα».

Για τις ανάγκες της παράστασης η Ομάδα «μετακομίζει» και πάλι στο θέατρο «Κνωσός» (Κνωσού 11 και Πατησίων 195, Πατήσια, τηλ. 210 8677070) και όπως σημειώνουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας «οι παραστάσεις μας έχουν απήχηση και αγκαλιάζονται από ολοένα και περισσότερους συναδέλφους, τις οικογένειες και τους φίλους τους, αλλά και γενικά από το θεατρόφιλο κοινό».

Μετά από πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση ότι – με πολλούς διαφορετικούς τρόπους – το φάρμακο και ο φαρμακοποιός είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι φάρμακο, έχοντας κατοχυρώσει, με τη βοήθεια της σκηνοθέτιδας ηθοποιού Τόνιας Μάνεση, ένα (αν και ερασιτέχνες) «επαγγελματικό», κατά κοινή ομολογία, επίπεδο δουλειάς, προχωρούν στην παρουσίαση της νέας τους θεατρικής δουλειάς για 6 παραστάσεις, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 11, 12, 13 και 18, 19, 20 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης τις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και για κρατήσεις καλέστε στο 210 – 9651919 & 210 – 5621777.

Η θεατρική ομάδα αναφέρει επίσης ότι όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί, όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες παραστάσεις, θα αναγραφούν στο πρόγραμμα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»