Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


CSL Behring: Διαδικτυακή καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

14/6/2022 5:19:21 μμ
Αποσκοπεί στη διάδοση του μηνύματος ότι η αιμοδοσία είναι γνήσια πράξη αλληλεγγύης και συνεισφοράς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η CSL Behring, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, διενεργεί διαδικτυακή καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, αποσκοπώντας στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως μια γνήσια πράξη αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη για το 2022 είναι «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης. Συμμετέχετε στην προσπάθεια και σώστε ζωές», προβάλλοντας το ρόλο που διαδραματίζει η εθελοντική αιμοδοσία στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής και στην ενίσχυση της αλληλεγγύης. Η ανάγκη για αιμοδοσία είναι αδιάλειπτη και αυξανόμενη σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς οι μεταγγίσεις αίματος μπορούν να σώσουν εκατομμύρια ζωές ετησίως. Η χορήγηση αίματος ή παραγώγων του είναι αναγκαία σε ένα ευρύ φάσμα βασικών, συχνά σωτήριων για τη ζωή, θεραπειών.

H Μαριάννα Κωνσταντινίδη, Γενική Διευθύντρια της CSL Behring στην Ελλάδα, αναφέρει: «Η απρόσκοπτη συνέχιση της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι καθήκον όλων μας και αποτελεί προσφορά ζωτικής σημασίας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, καθώς χιλιάδες συνάνθρωποί μας χρήζουν άμεσης ή και συστηματικής μετάγγισης αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία απαιτεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας και είναι απόλυτα ασφαλής. Τα οφέλη της προσφοράς αυτής όμως είναι τεράστια, ειδικά κατά την εξαιρετικά απαιτητική υγειονομικά περίοδο που διανύουμε. Η CSL Behring τιμά τον εθελοντή αιμοδότη που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τους συνανθρώπους του, αλλά και το σύστημα υγείας, προσφέροντας αίμα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη χρόνια φλεβική νόσο
Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας των Φαρμακοποιών






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control