Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Multimedia

τελευταία νέα

Μειώνονται πανευρωπαϊκά οι πωλήσεις κτηνιατρικών αντιβιοτικών
Αποδοτικά κρίνει ο ΕΜΑ τα μέτρα για τη συνετή χρήση φαρμάκων στα ζώα
Απόφαση-έκπληξη για τους φαρμακοποιούς από την GlaxoSmithKline
Αντιδρούν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Λέσβου και Κρήτης


Γυναίκες-έμπνευση στην προώθηση της φροντίδας του διαβήτη

16/11/2017 1:59:29 μμ
Η Ascensia Diabetes Care στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2017
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Ascensia Diabetes Care δείχνει τη στήριξή της στην Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2017, δημοσιεύοντας 30 πορτρέτα γυναικών που αποτελούν πηγή έμπνευσης και συμβάλλουν σημαντικά στην προώθηση της φροντίδας του διαβήτη. Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη είναι «Γυναίκες και Διαβήτης» και μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η Ascensia στοχεύει στην αύξηση της παγκόσμιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τον διαβήτη και στην ενίσχυση των μηνυμάτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη (International Diabetes Federation).


Τα ψηφιακά πορτρέτα των γυναικών από όλο τον κόσμο έχουν σχεδιαστεί με το χέρι σε συσκευές tablet και δημοσιεύονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης FacebookTwitter και Instagram, προκειμένου να συμμετάσχουν μέλη του κοινού και να κινητοποιηθούν για να υποστηρίξουν την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2017.

Τα πορτρέτα εμφανίζονται  μαζί με το βίντεο που δείχνει το πώς σχεδιάστηκε κάθε έργο τέχνης. Στις αξιόλογες γυναικείες παρουσίες που συμμετείχαν στην εκστρατεία της Ascensia περιλαμβάνονται ασθενείς, επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φροντιστές και εργαζόμενοι στην Ascensia Diabetes Care και στην Panasonic Healthcare. Όλα τα πορτρέτα διατίθενται και στη διεύθυνση http://www.ascensia.com/wdd2017.


Για την Ελλάδα, έχει επιλεγεί ως πρέσβειρα της εκστρατείας η Σοφία Μανέα, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη και μέλος της ένωσης Μαζί για το Παιδί. Η Σοφία διαγνώστηκε με διαβήτη σε ηλικία 11 ετών και έγινε πρότυπο για πολλά παιδιά καταφέρνοντας να ξεχωρίσει τόσο στις σπουδές της όσο και στον αθλητισμό. Μέσω της σκληρής δουλειάς της, βελτίωσε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών με διαβήτη στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ενημερωτικές εκστρατείες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τη δημιουργία νέων καθημερινών συμπεριφορών σε σχέση με το διαβήτη. Η Σοφία έχει αναλάβει επίσης την οργάνωση και υλοποίηση του θεσμού των θερινών κατασκηνώσεων για παιδιά με διαβήτη που αποτελεί μια εξαιρετική βιωματική διαδικασία εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς για δεκάδες παιδιά κάθε χρόνο.

Ενημερωτική εκδήλωση

Παράλληλα, η Ascensia Diabetes Care Ελλάδος θα είναι ο Μέγας Υποστηρικτής ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται από το Glykouli.gr με την υποστήριξη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών και τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων (Βασ. Σοφίας 11, είσοδος από Σέκερη, Μετρό Σύνταγμα) με ελεύθερη είσοδο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τις αρχές του χρόνου θα τεθεί σε λειτουργία
Σε ποιες παθήσεις οφείλονται οι περισσότεροι θάνατοι παγκοσμίως


Σχετικά άρθρα

Ενημερωτικό spot του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό
Ο χειμώνας έρχεται και το αντιγριπικό εμβόλιο είναι ήδη διαθέσιμο στα φαρμακεία
Πώς μπορεί ο φαρμακοποιός να εμπνέει υγεία και δίψα για ζωή;
Απαντά ο παιδοψυχίατρος κ. Δημήτρης Καραγιάννης από τη 2η ημερίδα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Φαρμακοποιοί: Μήπως σας προσβάλει αυτή η διαφήμιση;
Ο Tonis Sfinos υποδύεται τον φαρμακοποιό
Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού
Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές